Back to the sixties: Jaren 60 bank!


Vroeger bij opa en oma vond je het oubollig, maar nu zie je de charme er wel van in. Dat dressoir op ranke pootjes, de bruine beschuitbus of het oranje lampje met paarse bloemetjes. Op dit moment is de vintage stijl erg populair. Met een klein beetje geluk vind je de mooiste items op rommelmarkten en in kringloopwinkels. Allemaal accessoires die perfect passen in een retro interieur! Maar je zult niet de enige zijn die voor dag en dauw een markt afstruint om dat ene mooie kastje te scoren.

Een retro interieur

Door verschillende vintage items en een jaren 60 bank te combineren kun je je woonkamer transformeren tot een jaren 60 walhalla! Hoe pak je dat aan? Vraag eens aan je oma om in de kasten op zolder te mogen kijken, je zal versteld staan! En zij zal het ook leuk vinden als ze ziet dat haar spulletjes in jouw woonkamer staan te pronken.

Maar een retro interieur hoeft niet altijd vol te staan met oude spulletjes. Sterker nog: tegenwoordig zijn er enorm veel leuke, vintage items die je zo online kunt bestellen of in een woonwinkel kunt kopen. Genoeg mogelijkheden dus om oude en nieuwe accessoires te combineren en zo jouw perfecte, retro interieur samen te stellen.

Een jaren 60 bank

UrbanSofa heeft een bank die perfect matcht met deze stijl. De Calore sofa heeft een rond frame en hoge pootjes. In plaats van een gecapitonneerde rugleuning heeft de Calore stoere banen. Dit maakt de retro look niet alleen compleet, het geeft de bank ook de stoere uitstraling die perfect past bij de woonkamer van nu.

Behalve een 2-zits en 3-zits sofa kun je ook kiezen voor een fauteuil. Mooi als extra zitplaats bij je bank of met een paar bij elkaar voor een gezellige relaxhoek.

Een jaren 60 bank of fauteuil? Met een paar gekleurde kussens, een retro behang in leuke kleuren en mooie vormen heb je je eigen vintage hoekje in een retro interieur. Ik zou zeggen: Back to the sixties!

Dit bericht delen via