Calmont loungebank

Verkrijgbaar in vele opstellingen, afmetingen en meer dan 160 stoffen!
Stel zelf je bank samen!

De Calmont is een romantische lifestyle loungebank met karakter. De geheel met de hand en op ambachtelijke wijze gecapitonneerde rugleuning geeft de bank een zeer exclusieve uitstraling.

Bekijk de Calmont Loungebank productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Loungebank: 

€ 2699,-   € 1495,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe bankstel, fauteuil of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 160 meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod slaag je voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vind er altijd een bij jouw in de buurt.

Calmont Loungebank

Uitblinker in de UrbanSofa Country&Lifestyle collectie.

De Calmont is een romantische lifestyle loungebank met karakter. Een unieke ontwerp van onze eigen designafdeling onder leiding van Ira Ness.

De geheel met de hand en op ambachtelijke wijze gecapitonneerde rugleuning geeft de bank een zeer exclusieve uitstraling. De subtiele wenteling in de armleuning draagt hier optimaal aan bij. Leverbaar in vele opstellingen en met keus uit 3 type zitcomfort.

De Calmont wordt enkel vervaardigd uit materialen die normaal worden gebruikt in het hogere segment. Nu bij UrbanSofa door rechtstreekse levering beschikbaar voor een zeer scherpe prijs.

Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice