Skip to content

Herringbone

Eettafel
geen
€ 899,-
maar
€ 595,-
geen
€ 899,-
maar
€ 595,-

Herringbone

Eettafel
geen
€ 899,-
maar
€ 595,-
Het zwarte houten visgraatpatroon van de Herringbone eettafel zorgt voor een stijlvol geheel dat binnen elk interieur past.
Herringbone Eettafel

De Herringbone eettafel is verkrijgbaar in een rechthoekige en ovale vorm. De tafel is te verkrijgen in verschillende maten en verschillende onderstellen. Alle eetkamertafels worden met de hand gemaakt. Bij de productie van onze tafels houden wij rekening met mens en milieu. Alle tafels hebben een keurmerk. Dit houdt in dat al ons tropisch hardhout van duurzaam beheerde bossen afkomstig is. Door slimme import nu voor de laagste prijs van Nederland. Duurzaam voor een eerlijke prijs.

Heb je nog vragen?

Klantencontact vinden wij bij UrbanSofa erg belangrijk. Dit laat ons namelijk zien hoe consumenten onze dienst ervaren en waar behoefte aan is. Hierdoor kunnen wij onze service en producten blijven verbeteren. Neem dan ook gerust contact met ons op als je een vraag hebt. Wij zijn zeer goed bereikbaar per telefoon en reageren snel op vragen via de mail, ons contactformulier of onze Facebookpagina.