Live Edge Bartafel

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Kies uit verschillende formaten en talloze onderstellen!

De Live Edge is een massieve, dikke boomstamtafel voor de beste prijs van Nederland! Met trots introduceren wij een collectie stoere en robuuste boomstamtafels. Het blad is verkrijgbaar in verschillende formaten en je kiest zelf een onderstel. Zo personaliseer je deze robuuste, massieve bartafel helemaal naar jouw wens!

Bekijk de Live Edge productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke formaten, afmetingen, prijzen en opties.

Bartafel vanaf:

€ 975,-   € 645,-

Live Edge Bartafel

Massieve dikke boomstamtafel voor de laagste prijs van Nederland. Met trots introduceren wij een collectie stoere en robuuste boomstam bartafels.

Alle bartafels worden volledig met de hand gemaakt van massief Acaciahout. De hardhouten bladen uit de Live Edge collectie hebben de natuurlijke vormgeving van de boom behouden wat zorgt voor een schitterende landelijke en stoere uitstraling. Hierdoor is elke bartafel uniek en haal je een zeer exclusief meubel in huis. Elk hardhouten tafelblad is tot wel vijf centimeter dik en geheel massief (dus niet opgedikt!*).

De Live Edge collectie biedt een keuze uit 2 soorten U onderstellen in zwart, pure steel of chrome. Bij de Live Edge robuuste bartafel is montage van het onderstel mogelijk op 3 plaatsen onder het blad. Je bepaalt dus zelf de ideale afstand tussen de poten.

Bij de productie van onze tafels houden wij rekening met mens en milieu. Alle tafels hebben een keurmerk. Dit houdt in dat al ons tropisch hardhout van duurzaam beheerde bossen afkomstig is. Door slimme import nu voor de laagste prijs van Nederland. Duurzaam voor een eerlijke prijs.

* Bij een opgedikt blad wordt er een rand onder het blad gemaakt waardoor het lijkt dat het blad dikker is. Let hier op bij aankoop. Alle eetkamertafels in onze collectie zijn geheel massief.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice