Skip to content

Live Edge

Bartafel
geen
€ 975,-
maar
€ 645,-
De Live Edge is een massieve, dikke boomstamtafel voor de beste prijs van Nederland! Met trots introduceren wij een collectie stoere en robuuste boomstamtafels. Het blad is verkrijgbaar in verschillende formaten en je kiest zelf een onderstel. Zo personaliseer je deze robuuste, massieve bartafel helemaal naar jouw wens!
Ook verkrijgbaar in:
UrbanSofa Live Edge TV Dressoir U Poot Large Zwart Media Tray Website
Live Edge
TV dressoir
UrbanSofa Napoli Eetstoel Napels Light Grey Live Edge Sidetable Poot Zwart Website 1
Live Edge
Sidetable
UrbanSofa Live Edge Hoektafel X Poot Large Zwart Website
Live Edge
Hoektafel
UrbanSofa Kate Eetkamerfauteuil Vienna Antracite Live Edge Eettafel X Poot Large Zwart Website 2
Boomstamtafel Live Edge
Eettafel
UrbanSofa Calmont Loungebank Vienna Antracite Live Edge Salontafel Shantra Wool Honeycomb Vloerkleed Sfeer Website
Live Edge
Salontafel
Live Edge Bartafel

Massieve dikke boomstamtafel voor de laagste prijs van Nederland. Met trots introduceren wij een collectie stoere en robuuste boomstam bartafels. Alle tafels worden volledig met de hand gemaakt van massief Acaciahout. De hardhouten bladen uit de Live Edge collectie hebben de natuurlijke vormgeving van de boom behouden wat zorgt voor een schitterende landelijke en stoere uitstraling. Hierdoor is elke tafel uniek en haal je een zeer exclusief meubel in huis. Elk hardhouten tafelblad is tot wel vijf centimeter dik en geheel massief (dus niet opgedikt!*). Bij de Live Edge robuuste bartafel is montage van het onderstel mogelijk op 3 plaatsen onder het blad. Je bepaalt dus zelf de ideale afstand tussen de poten. Bij de productie van onze tafels houden wij rekening met mens en milieu. Alle tafels hebben een keurmerk. Dit houdt in dat al ons tropisch hardhout van duurzaam beheerde bossen afkomstig is. Door slimme import nu voor de laagste prijs van Nederland. Duurzaam voor een eerlijke prijs.

* Bij een opgedikt blad wordt er een rand onder het blad gemaakt waardoor het lijkt dat het blad dikker is. Let hier op bij aankoop. Onze Live Edge bartafels zijn geheel massief.

Heb je nog vragen?

Klantencontact vinden wij bij UrbanSofa erg belangrijk. Dit laat ons namelijk zien hoe consumenten onze dienst ervaren en waar behoefte aan is. Hierdoor kunnen wij onze service en producten blijven verbeteren. Neem dan ook gerust contact met ons op als je een vraag hebt. Wij zijn zeer goed bereikbaar per telefoon en reageren snel op vragen via de mail, ons contactformulier of onze Facebookpagina.