Media


UrbanSofa op TV

Heb jij UrbanSofa voorbij zien komen op TV? Onze meubels worden gebruikt voor de woonkamer make-overs in het programma SBS6 De Grote Tuinverbouwing. Daarnaast zie je ons regelmatig op RTL4 bij diverse programma's zoals Mama's Wereld, Way of Living, Eindelijk Tijd, Plezier en Passie en nog veel meer!

RTL4 Mama’s Wereld

Kimberley op bezoek bij UrbanSofa voor het perfecte interieur!

In de afleveringen van Mama’s Wereld delen Kimberley Klaver en Sanne Heijen praktische tips en adviezen aan moeders. Ook het interieur is hier een belangrijk onderdeel van. Want na een drukke dag met de kinderen is het tijd voor een momentje voor jezelf. Lekker op de bank ploffen om je favoriete serie te bekijken of een lekker boek te lezen. Daarom komt Kimberley langs bij Harm om de perfecte meubels te vinden voor jouw interieur!

Hoofdsponsor van de Grote Tuinverbouwing


In de afleveringen van de Grote Tuinverbouwing op SBS6 zie je hoe tuin en huis een metamorfose krijgen. Om een heerlijke woonkamer te creëren worden de meest comfortabele banken van UrbanSofa gebruikt. Daarnaast kun je ook onze tafels voorbij zien komen welke worden gebruikt voor de prachtigste eethoeken. Iedere week kun je een nieuwe make-over bekijken op SBS6. Zit jij aankomende zaterdag om 17:00 klaar? Styliste Djamilla weet elke keer weer de bewoners te verassen met een compleet nieuw interieur. Benieuwd naar alle afgelopen make-overs? Bekijk ze snel en zie meteen welke items gebruikt zijn.

Bekijk alle make-overs

UrbanSofa bij RTL4

Regelmatig zijn wij te zien bij RTL4. Zo kreeg je wekelijks interieurtips bij Way of Living en Eindelijk Tijd. Of heb jij ons gespot in het programma Wintertijd? Bekijk alle video’s terug om meer te weten te komen over interieur.


 

RTL4 Way of Living

In de afleveringen van Way of Living gaan Sanne en Arno op zoek naar verschillende manieren van leven. In het afgelopen seizoen bezocht Sanne wekelijks UrbanSofa. Hier kreeg ze interieurtips waardoor jij meer te weten kwam over interieur. Van het kiezen van een bank tot dé interieurtrend van dit jaar, je komt het allemaal te weten. Bekijk snel alle interieurtips!

Meer Way of Living

RTL4 Eindelijk Tijd

Het zijn vreemde tijden. Ineens heb je meer tijd over voor jezelf, voor je gezin en voor je huis. In het afgelopen seizoen van Eindelijk Tijd  kreeg je wekelijks ideeën om deze extra tijd in de coronacrisis zo aangenaam mogelijk door te brengen. Lekker aan de slag met je interieur met allerlei handige tips die UrbanSofa met je deelde. Zo leer jij meer van interieur! Zo kon je bijvoorbeeld de nieuwste trend bekijken op het gebied van interieur, namelijk dineren op hoogte ook wel ‘high dining’ genoemd. Zo creëer je het restaurant gevoel in eigen huis!

RTL4 Plezier en Passie & Wintertijd

In de afgelopen jaren heb je ons kunnen spotten bij verschillen de tv-programma’s op RTL4, bijvoorbeeld bij Plezier en Passie en Wintertijd. In deze afleveringen kreeg je allerlei tips om het perfecte interieur te creëren? Nieuwsgierig? Bekijk snel de fragmenten.