Monaco Salontafel

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Kies uit verschillende formaten!

De Monaco tafelserie is mooi van eenvoud. Strakke lijnen en stoere materialen geven de Monaco tafelserie zijn geheel eigen karakter. Nu nog scherper geprijsd!

Bekijk de Monaco productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke formaten, afmetingen, prijzen en opties.

Salontafel:

€ 419,-   € 279,-

Monaco Salontafel

De Monaco serie is een echte allemansvriend en past in ieder interieur. De Monaco serie is niet voor niets een topper in onze collectie. Stoer staal gecombineerd met massief hardhout maken de tafels oerdegelijk en geven de serie een robuuste uitstraling. Door het slimme formaat van het stalen frame passen er altijd voldoende stoelen onder de eetkamertafel en geeft het uw interieur een open uitstraling. De Monaco serie is verkrijgbaar in eetkamertafels, haltafels, halbankjes, tv-meubels en hoektafelstjes. Met de optionele media tray creëert u een handige plaats voor uw decoder onder het tv-meubel.

Bij de productie van onze hardhouten tafels houden wij rekening met mens en milieu. Alle tafels hebben een keurmerk. Dit houdt in dat al ons tropisch hardhout van duurzaam beheerde bossen afkomstig is. Door slimme import en een zeer efficiënt logistiek systeem garanderen wij de beste prijs van Nederland. Dat is UrbanSofa. Duurzaam voor een eerlijke prijs.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice