Skip to content

Rocco

Hoektafel
geen
€ 319,-
maar
€ 219,-
geen
€ 319,-
maar
€ 219,-

Rocco

Hoektafel
geen
€ 319,-
maar
€ 219,-
Massieve, stoere en robuuste hoektafel voor de laagste prijs van Nederland. Met trots introduceren wij onze Rocco tafelcollectie. De hardhouten bladen uit de Rocco collectie hebben een schitterende landelijke en stoere uitstraling.
Ook verkrijgbaar in:
UrbanSofa Rocco Sidetable Toulouse Eetkamerfauteuil Napels Deep Ocean Website 1
Rocco
TV dressoir
UrbanSofa Napoli Barkruk Nathan Sand Rocco Bartafel U Poot Large Zwart Website 1
Rocco
Bartafel
UrbanSofa Rocco Salontafel U Poot Large Zwart Website
Rocco
Salontafel
UrbanSofa Rocco Sidetable Toulouse Eetkamerfauteuil Napels Deep Ocean Website 1
Rocco
Sidetable
UrbanSofa Raven Presto Eetstoel Dursy Light Grey Rocco Eettafel Spinpoot Zwart Website 1
Rocco
Eettafel
Rocco Hoektafel

Massieve, stoere en robuuste bijzettafel voor de laagste prijs van Nederland. Met trots introduceren wij onze Rocco tafelcollectie. Alle hoektafels worden volledig met de hand gemaakt van massief Acaciahout. De hardhouten bladen uit de Rocco collectie hebben een schitterende landelijke en stoere uitstraling. Hierdoor is elke hoektafel uniek en haal je een zeer exclusief meubel in huis. Elk hardhouten tafelblad is tot wel vijf centimeter dik en geheel massief (dus niet opgedikt!*). Bij de productie van onze tafels houden wij rekening met mens en milieu. Alle tafels hebben een keurmerk. Dit houdt in dat al ons tropisch hardhout van duurzaam beheerde bossen afkomstig is. Door slimme import nu voor de laagste prijs van Nederland. Duurzaam voor een eerlijke prijs.

* Bij een opgedikt blad wordt er een rand onder het blad gemaakt waardoor het lijkt dat het blad dikker is. Let hier op bij aankoop. De Rocco bijzettafels zijn geheel massief.

Heb je nog vragen?

Klantencontact vinden wij bij UrbanSofa erg belangrijk. Dit laat ons namelijk zien hoe consumenten onze dienst ervaren en waar behoefte aan is. Hierdoor kunnen wij onze service en producten blijven verbeteren. Neem dan ook gerust contact met ons op als je een vraag hebt. Wij zijn zeer goed bereikbaar per telefoon en reageren snel op vragen via de mail, ons contactformulier of onze Facebookpagina.