SBS6 de Grote Huisverbouwing – Aflevering 13


Voor de laatste aflevering van dit seizoen gaat het team van De Grote Huisverbouwing aan de slag in Oegstgeest, bij Hubert, Laurentijn en hun drie kinderen. Leonie heeft grootse plannen met  o.a. een gewaagd behang en de woonkamer en het complete interieur gaat op de schop!

UrbanSofa Merano hoekbank


Stof: Danbury Deep Ocean | Opstelling:  ISL+H+2.5

Voor deze make-over heeft Leonie een grote plofbank gebruikt, namelijk de Merano. Deze comfortabele bank is voorzien van een stoere, donkerblauwe stof en de kussens hebben een stoere, opstaande bies.

Merano hoekbank

UrbanSofa Rocco eettafel


270 x 100 cm  | Spinpoot zwart

Robuuste  Rocco eettafel met een massief, houten blad. Deze is voorzien van een stoere, zwarte spinpoot.

Rocco eettafel

UrbanSofa Amy eetkamerfauteuil


Stof: Bouclé Sand

De Amy is een luxe eetkamerfauteuil waar je uren in kunt tafelen. De rugleuning is iets gebogen en voorzien van diep capitonnage, dit geeft ze een landelijk tintje.

Amy eetkamerfauteuil

UrbanSofa Flynn fauteuil


Stof: Bouclé Ivory

Deze sierlijke Flynn fauteuil is voorzien van een handige draaipoot. Leonie heeft gekozen voor dezelfde stof als de eetkamerstoelen, alleen een andere kleurtint.

Flynn fauteuil

Zoek een verkooppunt


Wil je de gebruikte meubels van de Grote Huisverbouwing met eigen oog bekijken?
Dat kan bij een van de UrbanSofa verkooppunten.
Met verkooppunten door het hele land, is er altijd een bij jou in de buurt!

Zoek een verkooppunt

Waarom UrbanSofa?

UrbanSofa is de vaste keuze van SBS6 voor interieur. En dat is niet voor niets. Bij UrbanSofa worden jouw nieuwe meubels helemaal met de hand gemaakt. Van design tot productie, van plank tot bank, we doen het allemaal zelf. Dat betekent dat je een echt uniek meubelstuk in huis haalt! Daarnaast leveren we onze producten direct van de fabriek. Doordat ze rechtstreeks van de fabriek worden geleverd, worden tussenschakels uitgeschakeld en houden we de transportlijnen zo kort mogelijk. Hierdoor worden er ook kosten bespaard. Jouw meubels zijn daarom wel tot 50% voordeliger.

UrbanSofa collectie