Luxx Living & Lifestyle
Rietveldenweg 13
5222 AP, 's Hertogenbosch, Noord-Brabant
Routebeschrijving

Luxx Living & Styling

Brabantse gastvrijheid zoals je die mag verwachten
Een interieur uitzoeken doe je maar een paar keer in je leven. Dan is het wel zo fijn als je dat op een aangename manier kunt doen. Bij LUXX begrijpen we dat als geen ander. Daarom zorgen we voor een warm ontvangst en geven we je alle ruimte om jouw droominterieur te ontdekken. Op jouw manier, in jouw tempo en met de gastvrijheid die je van Brabanders mag verwachten.  

Landelijk, industrieel of vintage: haal het hotelgevoel in huis
Geen enkel huis is hetzelfde. En dan hebben we het nog niet eens over de ontelbare interieursmaken waaruit je kan kiezen. Of je nu gaat voor een landelijke, industriële of vintage uitstraling: met de juiste interieurkeuzes haal je dat heerlijk luxe hotelgevoel in huis. Geniet van meubelen, kleuren en accessoires die perfect aansluiten bij jouw persoonlijke woonwensen.

Ervaar ons hotelgevoel bij jou thuis
Sfeervolle kleuren, exclusieve meubels en de mooiste verlichting. Hotels kenmerken zich vaak door een exclusief interieur. En of dat gevoel nou landelijk, industrieel of juist vintage is, je voelt je op je gemak en komt tot rust. Wat zou het fijn zijn om dat heerlijk luxe hotelgevoel elke dag te ervaren. Wat nou als we je vertellen dat dat kan? Niet door vaker naar hotels toe te gaan, maar door die exclusieve hotelsfeer ‘gewoon’ naar jouw eigen huiskamer te halen. Met de juiste meubelen en de beste interieuradviezen ervaar jij straks dat luxe hotelgevoel, maar dan gewoon thuis.

Openingstijden

 

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 17:30
Woensdag: 09:00 – 17:30
Donderdag: 09:00 – 17:30
Vrijdag: 09:00 – 17:30
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Voor koopzondag, bezoek de website

Bezoek buiten openingstijden om, op afspraak, mogelijk.