Old Inn Wonen
Dorpsstraat 49
1746 AB, Dirkshorn, Noord-Holland
Routebeschrijving

Collectie landelijke meubels
De meest sfeervolle, landelijke en industriële meubels vindt u bij Old Inn Wonen in Dirkshorn! Onze collectie bestaat onder andere uit stoere bankstellen en hoekbanken, comfortabele fauteuils, ruime keuze eetkamerstoelen, robuuste tafels, prachtige accessoires en nog veel meer…

Familiebedrijf
Wij zijn bijzonder door ons al meer dan 45 jaar als echt familiebedrijf te onderscheiden in de markt. We blinken uit in het leveren van een optimaal mogelijke service en het aanbieden van diverse variaties en mogelijkheden omdat wij een goede relatie hebben met onze leveranciers.

Showroom
Opzoek naar landelijke meubels die precies bij uw huis passen? Old Inn Wonen levert ook meubels op maat. In onze showroom in Dirkshorn en op de website willen we u een indruk geven van wie we zijn en wat er mogelijk is. Onze meubelen omschrijven we als landelijk, maar zijn ook modern, eigentijds en industrieel.

Sfeer
We proberen zo up-to-date mogelijk te zijn van de laatste ontwikkelingen en nieuwste collecties op de website, het is dan ook altijd de moeite waard om een bezoek te brengen aan onze showroom. Sfeer proeven lukt nog altijd het beste op locatie en de koffie staat natuurlijk klaar!

Openingstijden

 

Maandag:Gesloten
Dinsdag:10:00 – 17:00
Woensdag:10:00 – 17:00
Donderdag:10:00 – 17:00
Vrijdag:10:00 – 17:00
Zaterdag:11:00 – 17:00
Zondag:12:00 – 17:00