't Looiershuis Interieurs
Baarleseweg 35
4861 BR, Chaam, Noord-Brabant
Routebeschrijving

Beschikbare modellen

Gespecialiseerd in het brengen van een totaal interieur; sfeervol, warm, stoer, landelijk, robuust, stijlvol en zeker ook met een ‘urban’ touch. Met een groot assortiment van meer dan 4000 m2 showroom en wekelijks nieuwe aanvoer van nieuwe en antieke meubelen en decoratie, aangevuld met eigentijdse en landelijke designmeubelen en woonaccessoires, proberen we telkens iets unieks te brengen. Veelal in mooie natuurlijke materialen als hout, leder, katoen en linnen, gecombineerd met ‘man-made’ modern-klassieke materialen. De producten zijn met name artisanaal met de hand gemaakt.

Kenmerkend is onze steeds wisselende collectie unieke houten meubelen als kasten en tafels, vaak puur & naturel van prachtige houtsoorten, oud & doorleefd, nieuw & bewerkt met een kleur behandeling of met bijzondere details, zowel nieuw en antiek uit Europa en Azië. Deze combineren we tot een passend geheel met unieke woonaccessoires en degelijke zitmeubels.

De winkel is een plek om geïnspireerd te raken, u kunt hier uw eigen weg vinden. We helpen vervolgens graag met een persoonlijk advies, en creëeren ook totaalconcepten. Zo zijn we groots in ‘Decor’, en brengen we u een totaal interieur. De interieur adviseurs en stylisten van ’t Looiershuis interieurs adviseren u graag bij het vertalen van uw interieur wensen.

U vindt ons in Chaam aan de provinciale weg tussen Breda en Baarle-Nassau. Deze prachtige rit via de bossen naar Chaam inspireert velen naar deze omgeving te rijden; die van het buitenleven van Brabant. De naam vindt zijn oorsprong in de oude looierij die in het pand was gevestigd voordat de zaak reeds 40 jaar terug van start ging. Geīnspireerd door het beroep antiquair van zijn vader, nam Ruud zijn winkel over wat intussen is uitgegroeid tot een interieur speciaalzaak met ontzettend veel ‘woonmoois’. Zelf vindt hij de antieke stukken die hij importeert het mooist, waarbij hij zich afvraagt waar het allemaal gestaan zou hebben, dat blijft boeiend. Op zoek naar inspiratie, reist hij de wereld rond voor nieuwe interieurs. Samen met een paar familieleden en een aantal enthousiaste medewerkers runt hij het bedrijf, en diverse inspirerende interieurs worden up to date gehouden en gestyled. Uitstraling en kwaliteit van de collectie staan hoog in het vaandel en zo’n groot assortiment als hier vind je niet zo snel ergens anders. We proberen altijd aantal unieke items te brengen met een twist, voor het interieur met karakter. U bent van harte welkom.

Openingstijden

 

Maandag:10:00 – 18:00
Dinsdag:10:00 – 18:00
Woensdag:10:00 – 18:00
Donderdag:10:00 – 18:00
Vrijdag:10:00 – 18:00
Zaterdag:10:00 – 17:00
Zondag:12:00 – 17:30