RTL4 Way of Living


Bekijk iedere zondag om 17:00 en zaterdag om 12:00 onze interieurtips bij Way of Living op RTL4! Elke aflevering van Way of Living bevat een interieurtip die gegeven wordt door Ger van UrbanSofa. Heb jij een prachtige bank of tafel voorbij zien komen op tv? Op deze pagina kun je alle interieurtips terugzien en de banken, stoelen en tafels vinden die je gezien hebt bij RTL4 Way of Living!

Aflevering 12 – Onderhoud tafel


RTL4 Way of Living 19-04-20

Massief houten tafels zien we overal om ons heen. En dat is niet voor niets, want de houten tafel past bij diverse interieurstijlen. Om zo lang mogelijk te genieten van je tafel is onderhoud van groot belang. In deze interieurtip van Way of Living laat Ger van UrbanSofa zien hoe je het best je tafel kunt onderhouden.

Lees meer

Aflevering 11 – Bank aanschaffen


RTL4 Way of Living 12-04-20

Heb je de stap genomen om een nieuwe bank aan te schaffen? Dan zijn er verschillende punten om rekening mee te houden, zodat jij uiteindelijk een bank vindt die perfect in jouw interieur past! In deze interieurtip van Way of Living laat Ger van UrbanSofa zien hoe je de perfecte bank voor jouw woning kan vinden.

Lees meer

Aflevering 10 – Duurzame tafel aanschaffen


RTL4 Way of Living 05-04-20

Massief houten tafels zien we overal om ons heen: het is de trend van dit moment. En dat is niet voor niets, want de houten tafel past bij diverse interieurstijlen. In deze aflevering van RTL4 Way of Living verteld Ger van UrbanSofa meer over de aanschaf van een duurzame, houten tafel.
Lees meer

Aflevering 9 – High dining


RTL4 Way of Living 29-03-20

De nieuwste trend van 2020 is High Dining. Zoals het woord al zegt, diner je met high dining op hoogte. In deze aflevering van RTL4 Way of Living verteld Ger van UrbanSofa meer over deze trend.

Lees meer

Aflevering 8 – Ronde eettafel


RTL4 Way of Living 22-03-20

Met een ronde eettafel heb je een echte eyecatcher in jouw interieur! Een ronde tafel heeft een speelse uitstraling en zorgt voor gezelligheid in huis, omdat je elkaar tijdens het tafelen kunt aankijken. In deze aflevering van RTL4 Way of Living verteld Ger je over de voordelen van een ronde eettafel.

Lees meer

Aflevering 7 – Rust in je interieur


RTL4 Way of Living 08-03-20

Een huis wat rust uitstraalt, geeft ook rust in je hoofd. Toch kan het lastig zijn om de rust te behouden in je interieur, het kan al snel chaotisch ogen met alle verschillende kleuren en materialen. In deze aflevering van RTL4 Way of Living laat Ger van UrbanSofa zien hoe je rust kunt creëren in je woning.

Lees meer

Aflevering 6 – Interieurtrend 2020


RTL4 Way of Living 01-03-20

De interieurtrend van 2020 is chique en shiny! In deze interieurtip van RTL4 Way of Living geeft Ger tips over hoe je deze trend toe kan passen binnen je interieur.

Lees meer

Aflevering 5 – Landelijke woonstijl


RTL4 Way of Living 23-02-20

De landelijke woonstijl zien we ook in 2020 terug in het interieur. Wat hier echt in thuishoort is een bank met losse hoes. In deze RTL4 Way of Living interieurtip verteld Ger van UrbanSofa meer over de landelijke woonstijl trend.

Lees meer

Aflevering 4 – Onderstel tafel


RTL4 Way of Living 16-02-20

Bij het aanschaffen van een houten tafel is niet alleen het blad belangrijk, maar ook het onderstel. In deze interieurtip van RTL4 Way of Living laat Ger van UrbanSofa alle verschillende mogelijkheden zien.

Lees meer

Aflevering 3 – Rugkussens


RTL4 Way of Living 09-02-20

De rugkussens van je bank hebben invloed op het zitcomfort en het uiterlijk van je bank. In deze aflevering bespreekt Ger met Sanne de nieuwe Brooklyn rugkussen van UrbanSofa.

Lees meer

Aflevering 2 – Houten tafel


RTL4 Way of Living 02-02-20

Houten tafels zijn nog steeds razend populair. In deze RTL4 Way of Living interieurtip verteld Ger waar je rekening mee moet houden bij het aanschaffen van je houten tafel.

Lees meer

Aflevering 1 – Meubelstoffen


RTL4 Way of Living 26-01-20

De keuze van de meubelstof voor je nieuwe bank kan soms lastig zijn. Wat voor kleuren zijn er allemaal? Ga je voor stof of leder? Wat is gemakkelijk qua onderhoud? Ger bespreekt met Sanne de trends van nu.

Lees meer

UrbanSofa bij Way of Living

Iedere zondag 17:00 en zaterdag 12:00 bij RTL4


Zag je tijdens een zondagje bankhangen bij RTL4 Way of Living meubels voorbijkomen waar jouw oog op viel? Grote kans dat deze van UrbanSofa zijn! Iedere zondag om 17:00 kun je Way of Living bekijken bij RTL4. Elke aflevering bevat een interieurtip, waar Ger van UrbanSofa een tip geeft en die bespreekt met Sanne van Way of Living.

Je kunt Sanne zien neerploffen bij Way of Living op onze heerlijke loungebanken, hoekbanken en sofa’s. Ger verteld welke verschillende stoffen en rugkussens je kunt kiezen voor je bank. Zag jij een prachtige bank bij RTL voorbijkomen? Op deze pagina kun je precies zien welke bank dat was. Je kunt de bank helemaal naar wens personaliseren. Kies uit 200 stoffen, diverse zitcomforts en vele opstellingen

 

Daarnaast geeft Ger van UrbanSofa ook tips over houten tafels. Waar moet je opletten tijdens het aanschaffen van een houten tafel, hoe kan je deze het beste onderhouden en welk onderstel staat mooi bij de eettafel voor jouw interieur? Ook dit kun je terugvinden in de afleveringen van Way of Living bij RTL4!

Bekijk op deze webpagina al de interieurtips van Way of Living terug en vind de prachtige bank of stoere tafel die jij bij RTL4 Way of Living zag en waar jouw oog op viel!