Skip to content
Fauteuils collectie 2

Fauteuil

Color Your Life!

De mooiste stoffen van over de hele wereld hebben we voor je samengebracht in 4 prachtige stalenboeken. Maar welke het wordt dat bepaal jij natuurlijk helemaal zelf! Bekijk onze meubelstofcollectie met meer dan 200 stoffen!

Lekker Loungen!

UrbanSofa is natuurlijk niet voor niets de maker van het lekker loungen. Hoe mooi jouw nieuwe fauteuil ook is, hij moet natuurlijk bovenal heerlijk zitten. Dar zorgen wij bij UrbanSofa wel voor! Bij de meeste fauteuils heb je zelfs een keus uit verschillende type zitcomfort!

Duurzaam zonder meerprijs

Dat duurzaam jouw niets hoeft te kosten roepen wij al een tijdje. Onze producten gemaakt met aandacht voor mens en milieu. Wij van UrbanSofa vinden dat eigenlijk vanzelfsprekend. Waar mogelijk gebruiken we gerecycled materiaal zoals bijvoorbeeld voor onze verpakkingen en we zorgen ervoor dat alle materialen die wij gebruiken op hun beurt ook weer te recyclen zijn. De extra kosten verdienen we terug door bijvoorbeeld onze fabriek van warmte te voorzien met co2 neutrale bandstof die we maken van ons eigen houtafval. Ook rijden we maar relatief korte afstanden en doen we dat bovendien met de nieuwste en zuinigste vrachtwagens.

Meer lezen over ons mooie bedrijf? Kijk dan eens hier: UrbanSofa, Over Ons.