3,5-zits bank


Een 3,5 zits bank is een echte toevoeging aan je interieur. Is het voor jou tijd voor de aanschaf van een nieuwe 3,5 zits bank, omdat je oude misschien aan vervanging toe is? Of wil je gewoon een andere stijl toevoegen aan je interieur. Bij UrbanSofa is er keus genoeg. Bekijk direct ons aanbod en kies een bank uit die het beste bij jou én je interieur past. Heb je hierna nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Stijl en bekleding van een 3,5 zits bank

Bij UrbanSofa kan je jouw 3,5 zitsbank helemaal personaliseren. Er is namelijk de keuze uit 200 soorten stoffen en leder, waardoor je alles naar jouw wens kan maken. Wil je graag een lichte kleur en een stoffen bekleding? Dat kan! Of liever een wat donkere kleur met een leren bekleding? Dat kan ook!

Bekijk onze verkooppunten

Waarom een 3,5 zits bank?

Een 3,5 zitsbank is net iets groter dan een 3 zits bank en daarom een goede keus wanneer je eigenlijk net een slag groter wil. Heb je een redelijk grote woonkamer en wil je dit eigenlijk nog combineren met iets anders? Dan kan je hiernaast wellicht nog een 2,5 zits bank zetten of dit combineren met een fauteuil, bijvoorbeeld de Jazz Fauteuil. Een woonkamer is natuurlijk pas af als alles met elkaar is gematcht.

Sfeer in jouw interieur

Iedereen wil natuurlijk gezelligheid creëren in zijn interieur. Hoe doe je dit nou beter dan met de 3,5 zits bank van UrbanSofa. Zie je het al voor je? Gezellig met je geliefde op de bank, lekker naast de openhaard met een kopje thee. Zo zie je maar weer, de bank is een belangrijk aspect in een woonkamer.

Een driezits bank als jouw droombank

Ben je helemaal overtuigd van jouw bank? Dan zijn wij blij dat je jouw droombank hebt gevonden. Mocht je nog verdere vragen hebben dan staan we je uiteraard graag te woord.