Skip to content
3-zits bank

Een bank kopen is geen dagelijkse koek en daar zijn wij ons goed bewust van. Wanneer je een 3-zits bank koopt, wil je dat hij voor jaren mee gaat. Je moet dus een goed overwogen beslissing maken voor je aankoop. Hierbij moet je rekening houden met een aantal aspecten. In welke stijl is jouw interieur? Weet je al wat voor soort bekleding je wil?

3-zits bank in verschillende stijlen

Iedereen heeft natuurlijk een andere smaak, maar bij ons is dat geen probleem. Je kunt bij ons je 3-zits bank naar wens personaliseren. Je begint bij het vinden van jouw favoriete model bank. In de bankencollectie van UrbanSofa vind je talloze modellen banken. Of je nu houdt van strak en modern of van landelijk en romantisch, er is voor ieder wat wils. Banken met prachtige capitonnage of met heerlijke relaxfunctie. Je kiest zelf je favoriet!

UrbanSofa Cesano Casia Sofa Vancouver Desert Liggend scaled

Kies jouw favoriete stof

De stof geeft jouw 3-zits bank de looks waar jij op zoek naar bent. Met een stoffencollectie van maar liefst 200+ stoffen vind je altijd een stof die bij jou en je interieur past. Of je nu op zoek bent naar een stoere u bank in het leer of een zachte u bank met ribstof, je vind het allemaal! Bekijk onze meubelstoffencollectie om een indruk te krijgen van al onze prachtige stoffen.

Zitcomfort van je 3-zitter

Naast het uiterlijk van je nieuwe bank, is het zitcomfort ook erg belangrijk. Je wilt fijn kunnen zitten op je sofa. De een ligt ’s avonds heerlijk languit op de bank terwijl de ander juist rechtop een boek leest. Iedereen heeft zijn eigen wensen voor het zitcomfort van een bank. Gelukkig hebben wij vier zitcomforts waar je uit kunt kiezen.

Sofa combineren

Een drie-zit bank kun je goed combineren met anderen meubels. Bij UrbanSofa vind je naast sofa’s ook nog vele andere meubels in de collectie. Plaats naast je 3-zitter bijvoorbeeld een mooie fauteuil en je creëert zo een gezellige zithoek. Als je een wat grotere ruimte hebt, kun je ook nog een 2-zits bank toevoegen. Dit in combinatie met een stoere salontafel en je woonkamer is af. Speel vooral met stoffen en kleuren om zo een uniek geheel te krijgen!

Bezoek een UrbanSofa verkooppunt

Je kunt jouw 3-zits bank bekijken en bestellen bij een van de UrbanSofa verkooppunten. Deze zitten door het hele land, dus er is er altijd een bij jou in de buurt. Hier kun je meteen het zitcomfort ervaren en inspiratie opdoen. Onze verkooppunten staan graag voor je klaar! Heb je vooraf nog vragen? Neem gerust op met onze klantenservice. We staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden!