5-zits bank


Ben je op zoek naar de beste 5 zits bank? Dan ben je bij UrbanSofa aan het juiste. In onze collectie vind je een groot assortiment zitmeubelen die je naar wens kunt samenstellen. Jouw nieuwe bank wordt vervolgens helemaal met de hand gemaakt in onze Europese fabriek. En dat allemaal tegen een scherpe prijs!

Ruimte voor een 5 zits bank

Een 5 persoons bank kan niet iedereen kwijt in zijn woonkamer. Deze bank neemt aardig wat ruimte in beslag. Maar juist als je wat ruimte op te vullen hebt, is dit een perfecte bank. De grootte van de bank zorgt er meteen voor dat het een echte eyecatcher wordt! Je hebt zelf in de hand hoe groot jouw bank wordt. Er zijn namelijk talloze elementen die je kunt combineren om zo de perfecte opstelling te creëren. Al een idee in welke kleur jij je nieuwe bank wilt? Dit is natuurlijk helemaal aan jou, want er is keus genoeg!

Keuze uit 200+ stoffen

Onze stoffencollectie bestaat uit meer dan 200 stoffen en ledersoorten. Al deze stoffen zijn uitvoerig getest, waardoor jij zeker kan zijn van kwaliteit! Of je nu op zoek bent naar een 5 zits leren bank of juist een stoffen bank, iedereen kan zijn droombank samenstellen! Je kunt onze stoffencollectie alvast online bekijken om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

Bekijk alle meubelstoffen

Kopen bij UrbanSofa


Wanneer je een nieuwe bank met 5 zits aanschaft bij UrbanSofa is deze wel tot 50% voordeliger. Dit komt voornamelijk door de tussenschakels die ontbreken. Wij doen bijvoorbeeld niet aan opslag en overslag, maar leveren jouw nieuwe bank rechtstreeks van de fabriek naar het verkooppunt. Hierdoor wordt het leveringsproces versneld. De kwaliteit is erg belangrijk en daar zorgen wij goed voor. Scherpste prijs en duurzame productie staat bij ons voorop!

Een 5-zits bank combineren

5 zits banken zijn niet moeilijk om mee te combineren. De bank neemt natuurlijk wel al een hoop ruimte in beslag, dus je hoeft niet veel extra meubels aan te schaffen. Combineer de 5 zitter met een stoere salontafel en een wollen vloerkleed. Plaats nog een bijzettafel naast je nieuwe bank met wat leuke decoratie items, en je hebt meteen een gezellige woonkamer!

Bekijk salontafels

Een 5 zits bank aanschaffen

Heb je het perfecte 5 zits bankstel gevonden? Dan is het tijd om over te gaan tot de aankoop van jouw droombank! Bezoek een van de UrbanSofa verkooppunten om de bank nog te testen en vervolgens kun je hem hier samenstellen naar wens. Mocht je nog vragen hebben of toch twijfelen over een aantal aspecten, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

Zoek een verkooppunt