Antraciet bank


Is je bank weer aan vervanging toe of ben je uitgekeken op de kleur? Wil je graag een antraciet bank? Dat is uiteraard mogelijk bij ons. Welke stof je ook zoekt, alles is te matchen met jouw interieur. Je kan bij ons ook terecht voor een eettafel, salontafel of fauteuil. Voor de finishing touch kan je nog een leuk vloerkleed toevoegen. Lees snel verder en kijk welke producten wij allemaal kunnen aanbieden. Wil je onze collectie graag in het echt aanschouwen? Wij beschikken over verschillende verkooppunten waar je altijd binnen mag lopen!

Bekleding van de antraciet bank

Met alleen de keuze voor een antraciet bank ben je er nog niet. Hierna is er nog de keuze uit de verschillende bekledingen. Ga je liever voor een antraciet leren bank of voor een stoffen bank? Dit heeft wel effect op de soort uitstraling die je wil creëren. Een stoffen bank heeft een wat zachtere uitstraling. Een leren bekleding een wat strakkere en hardere. It is up to you! Gelukkig kun je bij ons helemaal zelf de stof kiezen van je nieuwe bank. Al onze banken zijn verkrijgbaar in meer dan 200 meubelstoffen, keuze genoeg dus!

Bekijk alle stoffen

Weinig vlekken

In een woonkamer staat een bank in antraciet altijd goed. Deze kleur zorgt ook voor zo min mogelijk vlekken op de bank. Dit is in ieder geval niet zichtbaar. Erg handig wanneer er kinderen over de vloer komen. Mochten er uiteindelijk wel vlekken in de bank komen, hebben wij ook verschillende onderhoudsproducten, bijvoorbeeld een Textile Protector. Hiermee wordt de antraciet grijze bank goed beschermd en maak je de stof water- en vlek afstotend. Een antraciet hoekbank wordt hierdoor ook meteen een stuk vlek veiliger.

Waarom kopen bij UrbanSofa

UrbanSofa wil graag dat de klant blij is met de producten die zij kopen. Hier willen wij ook graag een rol in spelen. Klantcontact staat bij ons daarom ook hoog in het vaandel. De producten zijn overigens ook van Europese topkwaliteit. In ons leveringsproces hebben wij de tussenschakels geëlimineerd, waardoor dit veel sneller en goedkoper kan. Dit scheelt tot wel 50% in kosten voor jou!

Antraciet bank bij jou in huis

Na het zien van alle foto’s op onze website ben je toch ook helemaal enthousiast geworden? Zie je de bank al in je woonkamer staan? Dat hopen wij natuurlijk. Heb je na het lezen van alle informatie nog vragen? Stel ze gerust. Wij vinden het leuk en belangrijk om je hiermee te helpen. Neem contact op per telefoon of e-mail en wie weet staat er binnenkort een antraciet bank te shinen in jouw woonkamer.