Bank met hocker


Is het tijd voor de aanschaf van een nieuwe sofa? Wil je graag jouw 2 zitsbank of 3 zitsbank inwisselen voor een bank met hocker? Bij UrbanSofa beschikken we over een grote collectie zitmeubelen, zodat er voor ieder wat wils is. De bekleding kan je helemaal zelf uitkiezen. Van leer tot katoen, er zit altijd een mooie bekleding voor je bij. Heb je toch zelf andere ideeën, dan mag je die ook gewoon aandragen en wie weet kunnen we daar ook wat mee. Bekijk snel onze collectie en zoek jouw favoriete sofa uit.

Relaxen op jouw bank met hocker

Door middel van de hocker bij jouw bank, kan je heerlijk ontspannen na een dag werken. De hocker heeft verschillende doelen. Hij kan dienen als voetenbankje of als verlengstuk van de bank. Hij zou zelfs nog kunnen dienen als een bijzetstuk voor een dienblad met een lekker hapje en drankje om gezellig te genieten van een avond bankhangen. Waarvoor heb jij een bank met losse hocker nodig?

Bekijk onze verkooppunten

Verschillende zitmeubelen combineren

De hocker is natuurlijk te combineren met verschillende banken. Dit is vooral handig wanneer je geen hoekbank wil in verband met de ruimte. Met de losse hocker kan je hem verplaatsen wanneer je wil. Neem bijvoorbeeld een 2 zits bank met hocker of een 3 zits bank met hocker. Hierdoor creeer je toch een leuk effect en kan je aan het einde van de avond de hocker weer terug zetten in de hoek en neem het verder geen loopruimte in beslag.

Kleuren en stof van de hocker

Er zijn verschillende opties voor een hockerbank. Trek je de kleur van jouw bank door in de hocker of wil je liever een andere kleur hocker? Je kan bij UrbanSofa je eigen bank samenstellen, geheel naar jouw wens. Dit maakt dus alle combinaties mogelijk. Het is dus ook een optie om een andere soort bekleding te kiezen, in dezelfde kleur. Hierdoor krijg je een speels effect in je interieur. Combineer je bank met hocker nog met een leuke salontafel en jouw woonkamer is gevuld!

Bank met hocker aanschaffen

Heb je jouw droombank gevonden? Deze staat dan binnenkort te schitteren in jouw woonkamer. Het voordeel van UrbanSofa is de directe levering. Alle tussenschakels zijn uit het leveringsproces gehaald, waardoor dit ook nog eens aanzienlijk scheelt in kosten. Niet voor ons, maar voor jouw. Wij willen graag de consument tevreden stellen. Wil je graag onze zitmeubelen eerst in het echt bekijken? Bezoek dan een van onze verkooppunten.