Bank met hocker


Is het tijd voor een nieuwe sofa? Of wil jij gaan voor een comfortabele loungebank of mooie hoekbank met hocker? Bij UrbanSofa beschikken we over een grote collectie zitmeubelen, zodat er voor iedereen wat wils is. De bekleding kun je helemaal zelf uitkiezen. Met een stoffencollectie bestaande uit meer dan 200 stoffen, zit er altijd een mooie bekleding voor je bij. Bekijk snel onze collectie en kies jouw favoriete bank met hocker uit.

Multifunctioneel meubel

Door middel van een hocker bij je bank, kun je heerlijk ontspannen na een dag werken. Een hocker is een multifunctioneel meubel, je kunt hem gebruiken voor verschillende doeleinden. Gebruik jouw losse hocker als voetenbankje of als verlengstuk van de bank. Je hebt in ieder geval altijd een extra zitplaats wanneer er veel gasten over de vloer komen.
Wat we tegenwoordig ook steeds meer zien is het gebruiken van een hocker als salontafel. Weg met die standaard, traditionele salontafel en kom maar op met die prachtige, gestoffeerde hocker welke perfect past bij jouw nieuwe bank!

Bank met hocker

Ieder model bank in onze collectie heeft zijn eigen bijpassende hocker. Deze is ook nog eens in meerdere formaten te verkrijgen. Zo passen jouw nieuwe bank met losse hocker perfect bij elkaar. Daarnaast kun je kiezen uit talloze opties bij de bank en hocker, zodat deze helemaal aan jouw wensen voldoen.

Kies zelf de opstelling en stof

Zo kun je zelf de opstelling bepalen van jouw favoriete model bank en hocker. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sofa met hocker, bijvoorbeeld een 2 zits bank met hocker of 3 zits bank met hocker. Een hocker komt niet alleen bij een sofa goed tot zijn recht, maar ook zeker bij een loungebank of hoekbank. Daarnaast kun je er zelfs voor kiezen om een hocker in de opstelling van de bank te plaatsen. Zo creëer je helemaal een unieke bank! Je kunt er volgens ook nog voor kiezen om een houten blad op de hocker te plaatsen. Zo kun je de hocker in de opstelling van je bank gebruiken om je glas en wat mooie decoratie items op te zetten.

Jouw bank met hocker is pas echt compleet met een mooie stoffering die bij jou en je interieur past. Ben je op zoek naar een leren bank met hocker of ga jij juist voor een warme, zachte stof? Onze meubelstoffencollectie bestaat uit meer dan 200 stoffen en ledersoorten. Trek jij de stof van jouw bank door in de hocker of wil je liever een andere kleur hocker? Het is allemaal mogelijk. Het is ook erg leuk om te spelen met materialen. Kies bijvoorbeeld een andere soort stof voor je bank en hocker, maar dan wel dezelfde kleur.

Zoek een verkooppunt

Duurzaam & scherp geprijsd


Duurzaamheid en aandacht voor mens en milieu staan hoog in het vaandel bij UrbanSofa. Jij wilt daarnaast een scherpe prijs betalen. Dat is een uitdaging die we graag aangaan. Door kostbare schakels uit het proces weg te laten, besparen we niet alleen veel op kosten, maar werken we ook nog eens een stuk duurzamer. Zo doen wij bijvoorbeeld niet aan opslag en overslag, maar brengen we jouw nieuwe bank met poef met de nieuwste vrachtwagens rechtstreeks van onze fabriek naar jouw verkooppunt.

Bezoek een UrbanSofa verkooppunt

Wil jij jouw favoriete bank met hocker in het echt bekijken? Er zijn talloze UrbanSofa verkooppunten verspreid door het hele land. Er is er dus altijd een bij jou in de buurt! Hier kun je jouw favoriete model bank bekijken en daarnaast ook het zitcomfort ervaren. Wil je zeker weten of een verkooppunt jouw favoriete model bank heeft staan? Filter dan op product op onze verkooppunten pagina en neem vervolgens nog even contact op met het verkooppunt om 100% zeker te zijn dat ze het desbetreffende model nog in hun showroom hebben staan.