Blauwe bank


Tegenwoordig zijn felle kleuren helemaal in. Vooral een blauwe bank is helemaal hip, maar ook een gele bank is een grote trent. Heb je een nieuwe bank nodig of wil je gewoon wat kleur toevoegen in je interieur? Dit zijn beide natuurlijk goede redenen om een nieuwe bank aan te schaffen. Hier willen we je ook graag mee helpen. Bekijk snel onze collectie banken en hopelijk staat er binnenkort een blauw bank in jouw woonkamer. Stuur je hier wel even een foto van? Wij hebben namelijk een pagina voor inspiratie, waar we van blije klanten een foto hebben geplaatst van hun UrbanSofa aanwinst.

Kleur in je interieur

Wat kleur in je interieur brengen is nooit verkeerd. Een blauwe bank in je interieur is een echte Eye catcher. Maar een blauwe bank heb je ook nog in verschillende soorten blauw. Denk hierbij aan lichtblauw, donkerblauw, kobaltblauw, azuurblauw en ga zo maar door. Omdat toch iedereen een andere voorkeur heeft in het soort blauw, kan je bij UrbanSofa je bank geheel naar wens maken. Door de keuze uit 130 verschillende stoffen en soorten leder personaliseer jij jouw bank. Handig he? Kies je voor een blauwe leren bank of gewoon een licht blauwe bank?

Bekijk onze verkooppunten

Een blauwe hoekbank van UrbanSofa

Met alleen een blauwe bank ben je er nog niet. Wil je een L-bank, U-bank of misschien een hoekbank? Er is genoeg om over na te denken. Wat wel vast staat is de Europese topkwaliteit van onze producten. Elk meubel is het product van echt vakmanschap! Van de frames en het stikken van de hoezen tot en met de stoffering, elk meubel wordt volledig naar jouw wens met de hand gemaakt. Dit allemaal valt onder duurzame productie en heeft de scherpste prijs

Decoreer je woonkamer

Zodra je je meubels hebt staan en je woonkamer leefbaar is, is de tijd aangebroken om het gezellig te maken. Een beetje sfeer in je interieur is belangrijk. Dit kan makkelijk door de decoratie producten van UrbanSofa. Wij hebben verschillende vloerkleden, kussens en plaids. Bij je blauwe hoekbank past bijvoorbeeld een effen licht vloerkleed, het Shantra Wool Plain Vloerkleed. Mocht je liever een printje willen, dan kan je kiezen voor het Salem Grey Vloerkleed. Een paar decoratie kussens op je blauwe bank et voilà!

Overgaan tot aanschaf van jouw blauwe bank

Ja? Heb je jouwe droombank gevonden? Wij hopen natuurlijk dat iedereen zijn droombank kan vinden. Wil je hem graag eerst testen? Buiten onze online winkel hebben wij ook verschillende verkooppunten door heel Nederland. Bekijk op onze site de dichtstbijzijnde voor jou. Heb je alleen nog wat overgebleven vragen? Dan kan je met ons contact opnemen. Wij helpen jou dan zo goed mogelijk met de aankoop van jouw blauwe bank, of geven jou voldoende informatie die jij nodig hebt tot het doen van de juiste aankoop. Hopelijk spreken we je snel!