Blauwe bank


Waar we vroeger vaak voor de makkelijke weg kozen en gingen voor neutrale kleuren in het interieur, zien we nu meer en meer kleuren verschijnen in de woonkamers. Banken worden vaker gestoffeerd in een exclusieve kleur en blauwe banken zijn dan ook een echte trend. Ben jij ook op zoek naar een blauwe bank? Wij helpen je graag verder! Bekijk onze collectie banken en wie weet staat er binnenkort een blauwe bank te pronken in jouw woonkamer.

Kleur in je interieur

Wat kleur in je interieur brengen is nooit verkeerd. Een blauwe bank is wel een echte eyecatcher! Maar blauw is natuurlijk heel erg breed, er zijn namelijk zoveel verschillende tinten blauw. Denk hierbij aan lichtblauw, donkerblauw, kobaltblauw, azuurblauw en ga zo maar door. Omdat toch iedereen een andere voorkeur heeft in het soort blauw, kun je bij UrbanSofa je bank geheel naar wens maken. Door de keuze uit meer dan 200+ stoffen en ledersoorten, creëer je jouw blauwe bankstel helemaal naar jouw wens!

Zoek een verkooppunt

Kies jouw favoriete model

Het samenstellen van je blauwe bank begint bij het vinden van jouw favoriete model. In de bankencollectie van UrbanSofa vind je talloze modellen banken. Of je nu op zoek bent naar een blauwe Chesterfield bank of een strakke, blauwe bank, er zijn talloze modellen waar je uit kunt kiezen. Banken met prachtige capitonnage of met heerlijke relaxfunctie. Je kiest zelf je favoriet!

Bekijk alle modellen

Opstelling van je blauwe bank

Ben je op zoek naar een specifiek formaat bank? Gelukkig kun je ook helemaal zelf de opstelling van je blauwe bankstel bepalen. Door middel van allerlei losse elementen creëer je jouw bank. Zo kun je heerlijke lounge elementen toevoegen of bijvoorbeeld een hocker in de opstelling plaatsen. Vind je het lastig om een opstelling te maken? Onze verkooppunten staan voor je klaar en helpen je graag!

Kies jouw favoriete blauwe stof

De stof geeft jouw bank de blauwe uitstraling waar je op zoek naar bent. In onze stoffencollectie vind je talloze blauwe tinten en prints. Of je nu op zoek bent naar een licht blauwe bank of een blauw, grijze bank, er is altijd een stof die bij jou en je interieur past! Bekijk onze meubelstoffencollectie om een indruk te krijgen van al onze prachtige stoffen.

Bekijk alle meubelstoffen

Helemaal met de hand gemaakt


Wist je dat jouw nieuwe bank helemaal met de hand gemaakt wordt in onze Europese fabriek? Elk meubel is het product van echt vakmanschap! Van de frames tot het stikken van de hoezen tot en met de stoffering, elk meubel wordt volledig naar jouw wens met de hand gemaakt. Dit allemaal valt onder duurzame productie en heeft de scherpste prijs.

Blauwe bank combineren

Vind je het lastig om een blauwe bank te combineren en twijfel je daarom nog? Blauw is gelukkig helemaal geen moeilijke kleur om te combineren. Het is wel erg afhankelijk van de tint die je kiest. Een turquoise bank combineert bijvoorbeeld goed met groen, oranje en ecru tinten. Kies jij voor een ijsblauwe bank? Dan kun je deze het beste combineren met grijs en rozetinten. Bij een chique interieur met een donkerblauwe bank, komt de kleur paars goed tot zijn recht.

Houten elementen

Naast deze kleuren, combineren hout elementen ook erg goed bij een blauw bankstel. Kies bijvoorbeeld voor een stoere boomstam salontafel in je zithoek. Daarnaast kun je wat houten plankjes boven je bank hangen of je favoriete foto op hout laten afdrukken en deze boven de bank hangen. Mocht je het toch lastig vinden om een totaalplaatje te creëren, kun je altijd hulp vragen bij een van onze verkooppunten. Zij helpen je graag met het vinden naar jouw droominterieur!

Overgaan tot aanschaf van jouw blauwe bank

Heb je een blauwe bank op het oog? Dan is het tijd om een van onze verkooppunten te bezoeken. Op onze website kun je vinden welk UrbanSofa verkooppunt zich het dichtst bij jou in de buurt bevindt. Hier kun je de bank testen en je laten adviseren over je nieuwe interieur. Heb je vooraf nog vragen? Dan mag je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen jou dan zo goed mogelijk met de aankoop van jouw blauwe bank, of geven jou voldoende informatie die jij nodig hebt tot het doen van de juiste aankoop. Hopelijk spreken we je snel!

Vind een verkooppunt