Elementen banken


Wil jij helemaal zelf je bank samenstellen aan de hand van, de naam zegt het al, losse elementen? Dat kan bij UrbanSofa! Voor al onze banken geldt dat je deze helemaal naar eigen wens creëert. Je bepaalt de opstelling, kies vervolgens uit één van de 200+ stoffen en kan nog kiezen uit talloze opties. Een bank van losse elementen is ideaal om de perfecte banksamenstelling te creëren.

Zelf je elementen bank samenstellen

Het werkt als volgt. In ons assortiment vind je de veel verschillende modellen banken. Klik op “Prijzen en afmetingen” en je ziet alle mogelijke opstellingen. Maak deze bank zo klein of groot als je zelf wenst en speel met de beschikbare ruimte in een kamer. Ga je voor een 3-zits sofa en plaats je er links of rechts een chaise lounge aan of liever een 2-zits met hocker? Of houd je het bij een stoere elementen hoekbank zonder aanvullingen? Wat je wensen ook zijn, met de onze banken kun je alle kanten op. Handig hè?

Alle modellen

Iets wat we vaak zien is het combineren van verschillende kleuren voor een bank. De bank staat afgebeeld in het grijs, maar vind je lichtgrijs en een zandkleur prachtig matchen? Leef je uit. UrbanSofa biedt jou de mogelijkheid om je bank geheel naar eigen smaak samen te stellen. Wellicht wil je wel leer in cognac kleur combineren met een stof in taupe, onze mogelijkheden zijn echt eindeloos!

 

Deskundig advies

Kom je er zelf niet helemaal uit? Bel ons gerust. Een van onze specialisten helpt je graag zodat je een goede keuze maakt en jarenlang geniet van je bank.  Heb je bijvoorbeeld jonge kinderen of huisdieren en gebruik je de bank intensief? Je persoonlijke adviseur helpt je hier graag mee. Het is ook mogelijk om een bezoek te brengen aan een van onze verkooppunten bij jou in de buurt. Op deze manier weet je meteen welke bank jou het meeste aanspreekt en kun je op je gemak de stofsoorten voor de bank bekijken en testen hoe de bank zit, ook heel belangrijk!

Kwaliteit en garantie

In onze collectie bieden we enkel bankstellen van hoogwaardige kwaliteit. Het design en de productieontwikkeling van jouw elementen bank vindt plaats in eigen beheer. Hierdoor houden we de kosten laag en bewaken we de kwaliteit van onze meubels continu. Al onze meubels worden met de hand gemaakt waardoor je verzekerd bent van echt vakmanschap. Bij iedere aankoop heb je recht op een garantie van 3 jaar. Bij UrbanSofa vind je altijd een zitmeubel dat helemaal aansluit op jouw stijl en wensen.