Modulaire banken


De woonkamer is de plek waar je thuis de meeste tijd doorbrengt. Het is daarom van groot belang dat je woonkamer gezellig is ingericht. Natuurlijk snappen we dat smaken verschillen en daarom bieden wij de mogelijkheid om een bank uit onze collectie aan te passen zodat deze geheel voldoet aan jouw eisen en wensen. Dit wordt ook wel een modulaire bank of een elementen bank genoemd. Mix en match verschillende items en maak er je eigen geheel van. Bouw nu ook snel je eigen bank naar wens. Klassiek, landelijk of modern, bij ons vind je een ruim assortiment modulaire banken. Bekijk snel onze collectie.

Modulaire banken samenstellen in stijl

Of je nu een 2- of 3-zitter wil, met of zonder armleuning of een modulaire hoekbank: de mogelijkheden zijn eindeloos dankzij de losse elementen van een modulaire bank. Niet alleen de opstelling kun je zelf kiezen, ook de keuze van materiaal en kleur laten we helemaal aan jou over. Hoe werkt het? In ons assortiment hebben we bijvoorbeeld de Jamie elementenbank opgenomen. Je klikt op prijzen en afmetingen en ziet alle mogelijke opstellingen. Je kunt de bank zo groot of klein maken als je zelf wenst. Gaat je voorkeur uit naar een 2-zitter of pak je groot uit en kies je voor een 4-zitter en plaats je er een chaise longue bij? Alles is mogelijk.

Bekijk onze verkooppunten

Combineren van verschillende kleuren

Iets wat we vaak zien is het combineren van verschillende kleuren. Op de afbeelding op onze website zie je de bank in het grijs afgebeeld. Echter is het ook mogelijk voor twee of zelfs drie kleuren te kiezen. Kom je er zelf niet helemaal uit? Bel ons gerust. Eén van onze specialisten voorziet je van advies, zodat je een goede keuze maakt en jarenlang geniet van jouw nieuwe bank. We stellen je in zo’n geval een aantal vragen om je situatie goed in kaart te brengen zodat we samen tot de allerbeste keuze komen. Heb je bijvoorbeeld jonge kinderen of huisdieren? Lichte stoffen zijn vlekgevoelig, dus het is verstandig om te kiezen voor een donkere kleur.

Proefzitten?

We snappen dat je graag eerst wilt weten hoe een bank zit, voordat je deze koopt. Hoe leuk is het om eerst jouw bank in het echt te bekijken? Kom gezellig langs bij één van onze UrbanSofa verkooppunten. Zo zie je direct welke bank jou aanspreekt en heb je een goed beeld bij de materiaal mogelijkheden. Je kunt op je gemak rondkijken en proefzitten om tot een goed besluit te komen. Hulp nodig? Onze adviseurs helpen je graag.

Kwaliteit en garantie

In onze collectie bieden we enkel bankstellen van hoogwaardige kwaliteit. Ondanks deze kwaliteit zijn ze tot wel 50% voordeliger. Hoe dat kan? Het leveringsproces is rechtstreeks vanuit de fabriek.  Hierdoor houden we de kosten laag en bewaken we de kwaliteit van onze meubels continu. Al onze meubels worden met de hand gemaakt waardoor je verzekerd bent van echt vakmanschap. Bij iedere aankoop heb je recht op een garantie van 3 jaar. Bij UrbanSofa vind je altijd een zitmeubel dat helemaal aansluit op jouw stijl en wensen. Heb je jouw droombank gevonden maar nog wel een aantal vragen? Wij helpen je graag.