Witte bank


Ben je op zoek naar een witte bank? Bij UrbanSofa stel jij zelf je bank samen. Ga op zoek naar jouw favoriete model, kies vervolgens de opstelling en uit één van de 200+ stoffen. Wie weet staat binnenkort jouw witte droombank te schitteren in je woonkamer!

Witte bank als droommeubel

Een witte bank is een prachtig meubel voor je interieur. Een wit bankstel komt niet alleen goed tot zijn recht in een Scandinavisch interieur, maar ook zeker in een modern of landelijk interieur. Het fijne van een wit bankstel is dat je hem gemakkelijk kunt combineren. Wit gaat namelijk goed met elke kleur, hoe makkelijk! Bekijk onze bankencollectie en vind jouw favoriete witte bankstel!

Zoek een UrbanSofa verkooppunt

Stoer of romantisch?

In de bankencollectie van UrbanSofa vind je talloze modellen banken. Strakke, stoere banken, maar ook landelijke en romantische modellen. Ben je op zoek naar een bankstel voor een industrieel interieur? Dan is het model Ailean wellicht een goede optie voor jou. Dit model heeft een strakke vormgeving met stoere, brede armleuningen. Ben je op zoek naar een witte Chesterfield bank? Bekijk dan de Levante eens. Dit model bevat prachtige, diepe capitonnage wat zorgt voor een wat landelijker effect.

De perfecte opstelling

Wanneer je een favoriet model hebt gevonden, kun je de opstelling gaan bepalen. Of je nu op zoek bent naar een witte sofa of juist een grote witte u-bank, alles is mogelijk. Met talloze losse elementen stel jij namelijk zelf de bank samen. Zo kun je heerlijke lounge elementen toevoegen of bijvoorbeeld een hocker in de opstelling plaatsen. Leef je vooral uit en creëer jou droombank!

Wit moet wit blijven

Iedere bank van UrbanSofa is verkrijgbaar in maar liefst 200+ stoffen en ledersoorten. Het is natuurlijk spannend om wit te kopen. Dit geldt voor kleding, schoenen, maar ook zeker voor banken. Je wilt dat wit altijd wit blijft. Er wordt natuurlijk geleefd, gegeten en gedronken op een witte bank. Op een witte bank zie je sneller vlekken dan een donkere bank, dus dat is iets waar je wel rekening mee moet houden. Er is wel een manier om vlekken te verminderen. Hiervoor kun je bijvoorbeeld onze krachtige reiniger UrbanSofa Textile Protector gebruiken. Dit spray je op de stof en vlekken op je bank worden ineens een stukje minder vanzelfsprekend.

Wit leren bank

Is een witte stoffen bank niets voor jou, maar ga jij juist voor een wit leren bankstel? Leder is in onderhoud gemakkelijker, vlekken kun je namelijk makkelijk verwijderen. Ook met kinderen en honden is een witte bank van leer daarom zeker aan te raden. Is er een glas limonade omgevallen of zitten er moddervlekken op je bank? Een vochtig doekje doet vaak al wonderen. Bekijk vooral onze gehele meubelstoffencollectie om de perfecte stof of ledersoort voor jouw witte bank te vinden!

Bezoek een UrbanSofa verkooppunt

Heb jij een bank op het oog? Dan is het tijd om een van de UrbanSofa verkooppunten te bezoeken. Er bevinden zich talloze verkooppunten door het hele land, er is er dus altijd een bij jou in de buurt! Hier kun je jouw favoriete model bank bekijken en daarnaast ook het zitcomfort ervaren. Laat je adviseren door de medewerkers en stel jouw witte bank samen!

Zoek een verkooppunt

Waarom UrbanSofa?


Duurzaamheid en aandacht voor mens en milieu staan hoog in het vaandel bij UrbanSofa. Jij wilt een scherpe prijs betalen. Dat is een uitdaging die wij graag aan gaan. Door kostbare schakels uit het proces weg te laten, besparen we niet alleen veel op kosten, maar werken we ook nog eens een stuk duurzamer. Zo doen wij bijvoorbeeld niet aan opslag en overslag, maar brengen we jouw nieuwe bank met de nieuwste vrachtwagens rechtstreeks van onze fabriek naar jouw verkooppunt.