Skip to content
Landelijke stoelen
De landelijke sfeer heeft een warm karakter en roept een romantische en huiselijke sfeer op. Meubels in deze woonstijl hebben traditionele vormen en zijn gemaakt van klassieke materialen. Zo wordt er voornamelijk gebruikgemaakt van hout in combinatie met stof. Daarbij komen natuurlijke tinten terug, zoals taupe, grijs en bruin. Wil je jouw eetkamer voorzien van landelijke items? Bij UrbanSofa vind je een ruime collectie landelijke eetkamerstoelen die je helemaal naar jouw eisen wens kunt personaliseren.

Stel jouw favoriet zelf samen

In veel eetkamers zien we tegenwoordige landelijke elementen terugkomen. Dit is niet zo gek, want met landelijke meubels creëer je een gezellige en warme ambiance. Bij UrbanSofa kun je landelijke eettafelstoelen naar jouw eigen smaak samenstellen. Kies je voor een stoel met of zonder armleuning? En wil je graag een witte of een lichtbruine stoel? Kies daarbij uit 200 stoffen, 14 kleuren leder, twee zitdieptes, 3 zitcomforts en diverse opstellingen en maten.

Landelijke eetkamerbank

Naast dat je bij ons terechtkunt voor landelijke eetkamer stoelen, kun je er ook voor kiezen om een landelijke eetkamerbank te kopen. Het hebben van een bank aan de eettafel is een trend die we de laatste tijd veel terugzien in veel interieurs. Laat je inspireren door de mooiste foto’s op onze website en kies voor een eettafel bank die prachtig staat aan jouw tafel. Net als onze landelijke stoelen, zijn onze banken ook gemaakt van de beste kwaliteit waardoor je lang plezier beleeft van jouw aankoop.

Topkwaliteit met aandacht voor mens en milieu

Als je kiest voor UrbanSofa dan kies je voor Europese topkwaliteit met aandacht voor mens en milieu. Daarnaast ontvang je altijd 3 jaar garantie op onze meubels. We begrijpen het dat je graag eerst wilt weten hoe een stoel zit, voordat je deze koopt. Breng een bezoekje aan één van onze UrbanSofa verkooppunten en probeer de stoelen zelf eens uit. Daar vind je ook de experts die je kunnen helpen bij het samenstellen van jouw eigen nieuwe landelijke stoelen. Heb je het exemplaar gevonden die voldoet aan jouw eisen en wensen? Let er dan wel op dat je landelijke eetkamerstoelen koopt met een origineel UrbanSofa merklabel, want zo weet je zeker dat je een echte UrbanSofa koopt.

UrbanSofa-Amy-Eetkamerfauteuil-Belize-Taupe-Robin-Eettafel-Kloosterpoot-Liggend

Bezoek één van de UrbanSofa verkooppunten

Wil je de UrbanSofa 2 zits banken met eigen oog bekijken? Bezoek dan een van de UrbanSofa verkooppunten. Met verkooppunten door het hele land, is er altijd een bij jou in de buurt. Heb je een specifiek model gezien die je graag wilt bekijken? Filter dan op de verkooppuntenpagina op dit model. Zo kun je precies zien welke verkooppunten deze bank in hun showroom hebben staan. Heb je nog vragen voordat je een verkooppunt gaat bezoeken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden.