Leren Fauteuil


Dit jaar zien we veel natuurlijke materialen terugkomen binnen het interieur. Naast materialen zoals wol en hout is leder een materiaal wat we steeds meer zien. Een lederen fauteuil is een perfect meubelstuk om leer op een subtiele manier terug te brengen in je interieur. Een lederen fauteuil geeft een stoer karakter aan je interieur.

Voordelen van leer

Het voordeel van een fauteuil van leer is dat deze duurzaam is en goed tegen een stootje kan. Leder is van nature een sterk materiaal dat niet snel scheurt, verkleurt of vervaagt. Wanneer er toch een vlek op je leren fauteuil zit, bijvoorbeeld door een glas drinken dat is omgevallen of een huisdier dat met vieze poten op de fauteuil heeft gezeten, dan is dit gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast staat leder er om bekend dat het met de jaren mooier wordt. Leder rekt namelijk een beetje op tijdens het gebruik. Dit zorgt ervoor dat je leren fauteuil een prachtig doorleefde en comfortabele look krijgt.

Leer en stof combineren

Bij UrbanSofa kun je je fauteuil helemaal naar wens samenstellen. Zo kun je er voor kiezen om stof en leer te combineren bij je nieuwe fauteuil. Ga bijvoorbeeld voor een stoffen zitting, terwijl de rest van de fauteuil van leder is. Het voordeel hiervan is dat je fauteuil een unieke, speelse uitstraling heeft en daarnaast zit je warmer en zachter op een stoffen zitting.

Leren fauteuil combineren

Een leren fauteuil is met veel meubelstukken te combineren. Wanneer je voor een stoere, industriële look gaat, combineer dan een leren fauteuil met een hardhouten vloer en een stenen muur. Voeg houten en metalen meubelstukken toe om het industriële interieur te versterken. Hou je juist van een wat zachter en klassieker interieur? Combineer het stoere leer dan met een wollen vloerkleed en een lichte bank.

UrbanSofa ledercollectie

De UrbanSofa meubelstoffencollectie bestaat uit 200 verschillende stoffen, waarvan 16 lederstoffen. Er is dus altijd een lederstof die bij jou past! De stoffen worden vervaardigd met de mooiste, rundlederen splithuiden en voorzien van een hightech coating. Bekijk de UrbanSofa fauteuil collectie en combineer deze met een lederstof naar keuze!

Bezoek één van de UrbanSofa verkooppunten

Wil je de leren fauteuils van UrbanSofa met eigen ogen zien? Bezoek dan één van de UrbanSofa verkooppunten. Met verkooppunten door het hele land is er altijd een bij jou in de buurt! Daarnaast kun je altijd contact met ons opnemen voor deskundig interieuradvies. We staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden.

Waarom UrbanSofa?

Bij UrbanSofa wordt je leren fauteuil helemaal met de hand gemaakt. We leveren onze producten direct van de fabriek. Doordat ze rechtstreeks van de fabriek worden geleverd, worden tussenschakels uitgeschakeld en houden we de transportlijnen zo kort mogelijk. Hierdoor worden er ook kosten bespaard. Jouw leren fauteuil is daarom wel tot 50% voordeliger. Daarnaast is alles bij UrbanSofa in eigen beheer. Van design tot productie, van plank tot bank, we doen het allemaal zelf.