Stoelen met wieltjes


Ben je op zoek naar makkelijk verplaatsbare eetkamerstoelen? Dan zijn eetkamerstoelen met wieltjes aan te raden! In plaats van vaste poten bevatten deze stoelen een onderstel met wieltjes waardoor ze makkelijk verrijdbaar zijn.

Gemakkelijk verplaatsen

Door wieltjes onder je eetkamerstoelen kun je jezelf gemakkelijk van- en aan- tafel schuiven. Daarnaast kun je jezelf gemakkelijk met stoel verplaatsen om even iets te pakken. Doordat je eetkamerstoelen met wielen makkelijk kan verplaatsen, is dit ook erg handig met gasten over de vloer. Heb je extra zitplaatsen nodig? Je kunt gemakkelijk je eetkamerstoelen in je woonkamer bijschuiven.

Praktisch

Wanneer je zware, massieve eetkamerfauteuils hebt, is het lastig om de stoelen snel te verschuiven. Met wieltjes onder de stoelen gaat dit erg gemakkelijk. Het stofzuigen en schoonmaken is dit bijvoorbeeld erg fijn. Bovendien voorkom je met wieltjes ook krassen op je vloer. Wieltjes rollen het beste op een harde ondergrond zoals tegels, laminaat, zeil en pvc.

Ruime keuze

Verschillende modellen van de UrbanSofa eetkamerstoelen hebben de optie om wieltjes te kiezen. Dit betreft de volgende eetkamerstoelen:

Stoffering

Al de UrbanSofa eetkamerstoelen zijn te verkrijgen in meer dan 200 stoffen. Van een zachte velvetstof tot stoer leder en van luxe linnen tot een unieke ribstof. Er is altijd een stof en kleur die bij jou en je interieur past! Bekijk de UrbanSofa meubelstoffencollectie eens om een indruk te krijgen.

Bezoek een UrbanSofa verkooppunt

Wil je de stoelen van UrbanSofa eens in het echt bekijken? De UrbanSofa meubels kun je vinden bij onze verkooppunten. Met verkooppunten door het hele land is er altijd een bij jou in de buurt! Meer weten? Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord!

Waarom UrbanSofa?


Bij UrbanSofa worden jouw stoelen helemaal met de hand gemaakt. We leveren onze producten direct van de fabriek. Doordat ze rechtstreeks van de fabriek worden geleverd, worden tussenschakels uitgeschakeld en houden we de transportlijnen zo kort mogelijk. Hierdoor worden er ook kosten bespaard. Jouw stoelen zijn daarom wel tot 50% voordeliger. Daarnaast is alles bij UrbanSofa in eigen beheer. Van design tot productie, van plank tot bank, we doen het allemaal zelf.