European Quality, straight from our factory.

Landelijke Banken

Landelijke bank

Een landelijke woonstijl kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen, rust en openheid. Ben je van plan je interieur compleet te maken met een landelijke bank? Bekijk dan de collectie van UrbanSofa. Voor de bekleding van een landelijk bankstel zien we vaak natuurlijke stoffen zoals katoen of linnen. Met een bank van UrbanSofa ben je verzekerd van een goed zitcomfort. Bekijk de collectie en laat je verrassen. Alle UrbanSofa verkooppunten vind je op de website.

UrbanSofa Logan Landelijk Bank

Stel je landelijke bank zelf samen

Een nieuwe landelijke bank aanschaffen doe je niet zomaar. Hier komen diverse aspecten bij kijken. Welk formaat en kleur passen het best bij jouw interieur? De combinatie van de stijl en bekleding is bepalend voor de totale look van de woonkamer. Iedere landelijke hoekbank, landelijke 3-zits of loungebank is verkrijgbaar in meer dan 130 verschillende meubelstoffen. Zo vind je altijd een landelijke bank die aansluit op jouw wensen. Je stelt heel gemakkelijk de bank van je dromen samen.

Landelijke inspiratie

UrbanSofa Fiore LAndelijke bank

Een landelijke sfeer is eenvoudig maar heeft een warm karakter. Houten accenten komen vaak voor, evenals stoere accenten van leer en metaal. Kleine accessoires zoals een schedel, gewei, (schapen)vacht, sfeervol vloerkleed en robuuste vazen maakt het helemaal af. Natuurtinten als taupe, naturel, grijs en bruin sluiten perfect aan op deze woonstijl. Door het herhalen van natuurlijke tinten ontstaat er een rustig geheel. Als de basis bestaat uit deze kleuren kun je kleuraccenten aanbrengen door kussens op de landelijke bank te leggen of een mooie katoen geweven plaid op de armleuning van de bank te plaatsen.

Verkooppunten landelijke bank

Online bekijk je op je gemak alle mogelijkheden. De ideale landelijk wonen bank gevonden? Via onze website zie je gemakkelijk waar een verkooppunt bij jou in de buurt zit. Door op een verkooppunt te klikken verschijnt onder de kaart de gedetailleerde informatie. Dankzij de filter opties maken we het je nog gemakkelijker een verkooppunt te vinden. In de winkel heb je de mogelijkheid de bank naar keuze te bekijken. Hier zie je meteen de vele materiaalmogelijkheden.

Vakmanschap

Alle meubels van UrbanSofa zijn een product van puur vakmanschap. Elk UrbanSofa meubel wordt volledig met de hand gemaakt. Van de eerste plank tot het laatste knoopje. Jouw bank is geheel te personaliseren. Je weet dus zeker dat je een uniek product in huis haalt. Wij produceren graag duurzaam en houden daarom onze ecologische voetprint zo laag mogelijk. Zo maken we bijvoorbeeld brikketten van restproducten, waarmee we onze hele fabriek verwarmen.

UrbanSofa Cambridge Landelijke Hoekbank

Landelijke bank kopen

Of je nu gaat voor een kleine of grote landelijke bank, bij UrbanSofa vind je het allemaal. Wij verzekeren je van een ruim assortiment, hoge kwaliteit en goede service. Wil je voorzien worden van persoonlijk advies op het gebied van een landelijke bank? Vraag onze specialisten gerust om hulp, ze denken graag met je mee. UrbanSofa is een ware specialist als het op meubels aankomt. Hier ben je verzekerd van topkwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Heb je vragen? Bel of mail gerust. Voor meer informatie kun je de gehele collectie online bekijken.

UrbanSofa Brandon Landelijke hoekbank

UrbanSofa Montreal Landelijke Loungebank

UrbanSofa Logan Landelijke Hoekbank