Lausanne Sofa

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Stel zelf je bank samen!
✓  Kies uit talloze opstellingen en 200+ stoffen!


De Lausanne is een prachtige bank met een moderne, strakke vormgeving. Uniek zijn de halfronde hockers welke tegen de bank geschoven kunnen worden.

Bekijk de Lausanne productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Sofa:

€ 1399,-   € 995,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe bankstel, fauteuil of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod slaag je voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vind er altijd een bij jouw in de buurt.

Lausanne Sofa

De Lausanne sofa is een geweldige aanwinst in onze nieuwe collectie! De Lausanne heeft een moderne, strakke vormgeving met smalle armleuningen en een stoer, metalen pootje. Je stelt de Lausanne helemaal naar jouw wens samen. Kies bijvoorbeeld voor een ronde longchair, wat de Lausanne een geweldige, luxe uitstraling geeft. Uniek zijn de halfronde hockers welke tegen de bank geschoven kunnen worden. Ideaal om de benen te strekken of als extra bijzettafel!

Wanneer je de Lausanne helemaal naar jouw wens hebt samengesteld, gaan wij voor jou aan de slag! Iedere bank wordt helemaal met de hand gemaakt in onze Europese fabriek. Handwerk en vakmanschap van de eerste plank tot het laatste knoopje. Persoonlijk voor jou.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice