Marbella Outdoor

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Stel zelf je outdoor bank samen!
✓  Kies uit talloze opstellingen en verschillende stoffen!


De Marbella is geschikt voor elke tuin en veranda en kan het hele jaar buiten blijven staan. Daardoor kun jij altijd heerlijk buiten loungen. De Marbella is te verkrijgen in meerdere opstellingen en stoffen.

Bekijk de Marbella productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Vanaf:

€ 1699,-   € 1195,-

Outdoor stoffen

In de UrbanSofa Outdoor stofcollectie bevinden zich vijf hoogwaardige kwaliteit buitenstoffen van het topmerk Sunbrella. Deze bekleding is vochtregulerend, ademend en 5 jaar lang gegarandeerd bestendig tegen verkleuring.

Hierdoor zijn de stoffen uit de UrbanSofa Outdoor Collectie van de beste kwaliteit en bestand tegen alle weersinvloeden. De UrbanSofa Outdoor stoffen kunnen enkel worden gestoffeerd op de zitmeubelen uit de UrbanSofa Outdoor collectie.

Marbella Outdoor

Onze Marbella Outdoor collectie is gemaakt van de beste materialen. Door de vochtregulerende en ademende bekleding van het topmerk Sunbrella te combineren met het speciaal door ons ontwikkelde allweather comfortschuim is de Marbella een bijzonder comfortabele loungebank die bestand is tegen alle weersomstandigheden. Hij kan hierdoor het gehele jaar buiten blijven staan.

De UrbanSofa Outdoor stofcollectie bestaat uit 9 hoogwaardige buitenstoffen van het topmerk Sunbrella. Door de unieke samenstelling zijn deze stoffen bestand tegen alle weersinvloeden, zoals regen en zon.

Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice