Nice Eetkamerfauteuil

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Keuze uit 200+ stoffen en diverse opties!

Heerlijk zitcomfort en een schitterende uitstraling. De Nice eetkamerfauteuil past naadloos binnen zowel een modern als een landelijke inrichting.

Bekijk de Nice productfolder voor een volledig overzicht van alle afmetingen, prijzen en opties.

Eetkamerfauteuil:

€ 319,-   € 219,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe bankstel, fauteuil of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod slaag je voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vind er altijd een bij jouw in de buurt.

Nice Eetkamerfauteuil

Heerlijk zitcomfort en een schitterende uitstraling. De Nice Eetkamerfauteuil past naadloos binnen zowel een modern als een landelijke inrichting.

Optioneel verkrijgbaar met Big Hanger, Square Hanger of Lifestyle Handle op de rugleuning. Deze lifestyle eetkamerfauteuil steelt de show aan iedere eettafel zonder af te doen aan comfort.

Vervaardigd uit de beste materialen. Een kwaliteitsfauteuil uit het hogere segment, nu bij UrbanSofa voor een zeer scherpe prijs.

Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle afmetingen, prijzen en opties.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice