Palermo Fauteuil

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Keuze uit 200+ stoffen en diverse opties!

De Palermo fauteuil is een topper uit de Country&Lifestyle collectie. Door de vele opties is de Palermo geschikt voor ieder interieur.

Bekijk de Palermo productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Fauteuil:

€ 699,-   € 495,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe bankstel, fauteuil of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod slaag je voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vind er altijd een bij jouw in de buurt.

Palermo Fauteuil

De Palermo fauteuil is een topper uit de Country&Lifestyle collectie.

Door de vele opties is de Palermo geschikt voor ieder interieur. Ga voor eigentijds met een glimmende velvet en prachtig capitonnage, voor lifestyle door het aanbrengen van een contrasterende bies of misschien liever voor landelijk met een gecapitonneerde rug en klassieke wielen.

Uitsluitend gemaakt uit de beste materialen is de Palermo een kwaliteitsfauteuil uit het hogere prijssegment, maar nu bij UrbanSofa rechtstreeks uit de fabriek zeer vriendelijk geprijsd.

Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice