Paris Hocker

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Stel zelf je hocker samen!
✓  Verkrijgbaar in 3 formaten en 200+ stoffen!


De Paris hocker is een prachtige toevoeging voor jouw interieur! Dit flexibele, ronde meubelstuk kun je gebruiken voor meerdere doeleinden. Gebruik hem als salontafel, voetenbankje of als extra zitplek wanneer je veel gasten over de vloer hebt.

Bekijk de Paris productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke formaten, afmetingen, prijzen en opties.

Hocker:

€ 339,-   € 239,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe bankstel, fauteuil of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod slaag je voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vind er altijd een bij jouw in de buurt.

Paris Hocker

De Paris hocker is verkrijgbaar in drie verschillende formaten en in maar liefst 200+ stoffen en kleuren! Zo stel jij de Paris helemaal naar jouw wens samen.

Wanneer jij je Paris hocker hebt samengesteld, wordt deze gemaakt in onze Europese fabriek. Hier draait het om kwaliteit, persoonlijkheid en duurzaamheid. Europese topkwaliteit is de norm, maar dan wel tegen een scherpe prijs.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice