Provence Outdoor

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Stel zelf je outdoor bank samen!
✓  Kies uit talloze opstellingen en verschillende stoffen!


De Provence is een heerlijke, comfortabele bank geschikt voor elke tuin en veranda. Je stelt de Provence zelf samen naar jouw wens!

Bekijk de Provence productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Vanaf:

€ 1799,-   € 1295,-

Outdoor stoffen

In de UrbanSofa Outdoor stofcollectie bevinden zich vijf hoogwaardige kwaliteit buitenstoffen van het topmerk Sunbrella. Deze bekleding is vochtregulerend, ademend en 5 jaar lang gegarandeerd bestendig tegen verkleuring.

Hierdoor zijn de stoffen uit de UrbanSofa Outdoor Collectie van de beste kwaliteit en bestand tegen alle weersinvloeden. De UrbanSofa Outdoor stoffen kunnen enkel worden gestoffeerd op de zitmeubelen uit de UrbanSofa Outdoor collectie.

Provence Outdoor Sofa, Loungebank en Hoekbank

Geschikt voor elke tuin en veranda. De Provence is het eerste model uit de UrbanSofa Outdoor Collectie.

De Provence is gemaakt van de beste materialen. Door de vochtrugelerende en ademende bekleding van het topmerk Sunbrella te combineren met het speciaal door ons ontwikkelde allweather comfortschuim is de Provence een bijzonder comfortabele loungebank die bestand is tegen alle weersomstandigheden. Hij kan hierdoor het gehele jaar buiten blijven staan.

Goed onderhoud van een Outdoor bank is wel noodzakelijk. Lees voor meer informatie de informatiefolder. Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

De UrbanSofa Outdoor stofcollectie bestaat uit 9 hoogwaardige buitenstoffen van het topmerk Sunbrella. Door de unieke samenstelling zijn deze stoffen bestand tegen alle weersinvloeden, zoals regen en zon.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice