Woning make-overs bij de Grote Huisverbouwing!

Vanaf 24 oktober kun je wekelijks een woning make-over bekijken bij De Grote Huisverbouwing op SBS6! In het nieuwe woonprogramma gaat Patty Brard samen met interieurdesigner Leonie Hendrikse en creatief uitvoerder Albert Stokkers aan de slag om mensen te helpen hun huis te transformeren in een droompaleis. Om de woningen te voorzien van de meest comfortabele meubels, wordt uiteraard UrbanSofa ingeschakeld. Niets voor niets zijn wij de makers van het lekkere loungen!

De Grote Huisverbouwing is vanaf zondag 24 oktober om 18:00 uur op SBS6 te zien.

Iedere zondag om 18:00 en maandag 15:00 op SBS6!

UrbanSofa bij de Grote Huisverbouwing


Ga jij ook ieder zondag de woning make-overs kijken van de Grote Huisverbouwing bij SBS6? Interieurdesigner Leonie en creatief uitvoerder Albert weten van ieder huis een paleisje te maken! Iedere week selecteren ze de mooiste UrbanSofa meubels om te gebruiken in het nieuwe interieur van de bewoners.

Comfortabele banken, stoere tafels, prachtige eetkamerfauteuils; alles komt voorbij. Bij UrbanSofa kan elk meubelstuk helemaal naar wens worden aangepast. Zo vind styliste Leonie van de grote huis verbouwing altijd de perfecte meubelstukken die bij de bewoners en hun huis passen. Op deze pagina kun je alle afleveringen terugvinden met een compilatie van de make-overs. Vind alle Grote Huisverbouwing gebruikte meubels met bijbehorende informatie, zoals de opstelling, stof etc.

Duurzaam voor een scherpe prijs!

Waarom wij vaste partner zijn van SBS6? Niet alleen kunnen onze meubels helemaal naar wens gepersonaliseerd worden, aandacht voor mens en milieu staat ook hoog in het vaandel bij ons! Door kostbare schakels uit het proces weg te laten, besparen we niet alleen op veel kosten, maar werken we ook nog eens een stuk duurzamer. Zo doen wij bijvoorbeeld niet aan opslag en overslag, maar brengen we jouw nieuwe zitmeubel met de nieuwste vrachtwagens rechtstreeks van onze fabriek naar jouw verkooppunt. Naast dat dit een duurzame manier is van werken, kunnen we hierdoor jouw meubels ook tegen de scherpste prijs aanbieden.

Bekijk onze collectie

Zoek een verkooppunt


Wil je de UrbanSofa meubels met eigen oog bekijken?
Dat kan bij een UrbanSofa verkooppunt.
Met verkooppunten door het hele land, is er altijd een bij jou in de buurt!

Zoek een verkooppunt

Follow on social media!


Volg jij de UrbanSofa al op Instagram? Vanaf 24 oktober delen wij wekelijks de prachtige resultaten! Daarnaast kun je het team van het programma ook volgen om een kijkje achter de schermen te krijgen.

Volg UrbanSofa