SBS6 De Grote Tuinverbouwing – Aflevering 13


Het is alweer een tijd geleden dat Wim en Manja hun huis in Amsterdam verlieten voor het rustigere Hoofddorp. Maar ze vinden hun woonkamer nog wat kil en ongezellig aanvoelen. Ook vinden ze de kleur blauw die nu nog veel terugkomt, niet meer zo mooi. Djamilla besluit eerst de zithoek anders in te richten, waardoor het knusser aanvoelt. Ook vervangt ze de eettafel voor een ronde, houten tafel.

UrbanSofa Logan Hoekbank


Stof: Vancouver Taupe | Opstelling: 2 + Hoek + 2

De Logan hoekbank heeft een smalle armleuning met stoere, opstaande biezen. Djamilla heeft gekozen voor een hoekbank opstelling, zodat ze met het hele gezin op de bank kunnen ploffen. Daarnaast heeft ze gekozen voor 10 cm minder zitdiepte, zodat Wim en Manja goed met de voeten bij de vloer komen.

Logan Hoekbank

UrbanSofa Romy Eettafel


Formaat: 200 x 110 cm | Poot: Spinpoot Zwart

Gezellig tafelen doe je aan een ovale tafel! Djamilla heeft het blad behandeld met UrbanSofa Care & Color in de kleur Grey Wash. Deze geeft een prachtige kleur en ook een lichte bescherming aan de Romy eettafel.

Romy Eettafel

UrbanSofa Cleveland Eetkamerstoel


 

De Cleveland eetkamerstoel is een fijne, comfortabele stoel die perfect past bij de ovale eettafel. Net als de rest van de UrbanSofa zitmeubelen kun je zelf de stof bepalen en ook kiezen voor een andere pootkleur.

Cleveland Eetkamerstoel

UrbanSofa Andalusië Silver


Formaat: Ø50 cm & Ø90 cm | Uitvoering: Met Onderblad

Om het plaatje af te maken heeft Djamilla verschillende Andalusië Silver tafels geplaatst. Deze hebben een zilveren blad met prachtig motief. Ze heeft gekozen voor de versie met onderblad. Zo kun je gemakkelijk je afstandsbediening, een boek of wat anders kwijt.

Andalusië Silver

Zoek een verkooppunt


Wil je de gebruikte meubels van de Grote Tuinverbouwing met eigen oog bekijken?
Dat kan bij een van de UrbanSofa verkooppunten.
Met verkooppunten door het hele land, is er altijd een bij jou in de buurt!

Zoek een verkooppunt

Waarom UrbanSofa?

UrbanSofa is de vaste keuze van SBS6 voor interieur. En dat is niet voor niets. Bij UrbanSofa worden jouw nieuwe meubels helemaal met de hand gemaakt. Van design tot productie, van plank tot bank, we doen het allemaal zelf. Dat betekent dat je een echt uniek meubelstuk in huis haalt! Daarnaast leveren we onze producten direct van de fabriek. Doordat ze rechtstreeks van de fabriek worden geleverd, worden tussenschakels uitgeschakeld en houden we de transportlijnen zo kort mogelijk. Hierdoor worden er ook kosten bespaard. Jouw meubels zijn daarom wel tot 50% voordeliger.