SBS6 de Grote Tuinverbouwing – Aflevering 19


In Heerhugowaard wonen Hans en Ilona in hun nog vrij nieuwe huis. Ondanks dat hun interieur er al goed uit zag, gaat Djamilla er nog meer sfeer in brengen. Het thema is Urban Jungle en daarbij horen natuurlijk veel planten. Daarnaast plaatst Djamilla een aantal houten tafels met robuuste, antieke bladen wat perfect bij dit thema past.

UrbanSofa Caro Salontafel


Formaat: 90 cm | Uitvoering: Zonder Onderblad

Als salontafel heeft Djamilla gekozen voor de Caro salontafel. Het blad is gemaakt van prachtig, doorleefd hardhout, wat ook wel Sleeperwood wordt genoemd. In combinatie met de metalen poten is het een prachtige, stoere salontafel voor dit interieur.

Caro Salontafel

UrbanSofa Caro Bijzettafel


Formaat: 40 cm | Uitvoering: Zonder Onderblad

Voor naast de bank. heeft Djamilla gekozen voor een kleinere variant van de salontafel. Op de Caro bijzettafel heeft ze een aantal decoratie items gezet om het gezellig te maken.

Caro Bijzettafel

UrbanSofa Jazz Fauteuil


Stof: Vienna Antracite

Een fijne fauteuil kan niet ontbreken in de woonkamer. Daarom heeft Djamilla de Jazz fauteuil gekozen in antraciete velvetstof die heerlijk zacht aanvoelt.. De Jazz heeft door zijn vormgeving een jaren ’70 uitstraling.

Jazz Fauteuil

UrbanSofa Burlington TV-Dressoir


Formaat: 160 x 95 cm | Poot: X-poot Small Black

De Burlington TV-dressoir maakt het plaatje compleet. Deze tafel heeft eenzelfde blad als de salontafels. Daarnaast heeft Djamilla gekozen voor een mediatray, ideaal voor het opbergen van je tv-kastje.

Burlington TV-Dressoir

Zoek een verkooppunt


Wil je de gebruikte meubels van de Grote Tuinverbouwing met eigen oog bekijken?
Dat kan bij een van de UrbanSofa verkooppunten.
Met verkooppunten door het hele land, is er altijd een bij jou in de buurt!

Zoek een verkooppunt

Waarom UrbanSofa?

UrbanSofa is de vaste keuze van SBS6 voor interieur. En dat is niet voor niets. Bij UrbanSofa worden jouw nieuwe meubels helemaal met de hand gemaakt. Van design tot productie, van plank tot bank, we doen het allemaal zelf. Dat betekent dat je een echt uniek meubelstuk in huis haalt! Daarnaast leveren we onze producten direct van de fabriek. Doordat ze rechtstreeks van de fabriek worden geleverd, worden tussenschakels uitgeschakeld en houden we de transportlijnen zo kort mogelijk. Hierdoor worden er ook kosten bespaard. Jouw meubels zijn daarom wel tot 50% voordeliger.