SBS6 De Grote Tuinverbouwing – Aflevering 2


Deze week vindt de Grote Tuinverbouwing plaats in Rotterdam. Hier krijgt de woonkamer van Mark en Sieta een flinke make-over. Ze zijn net verhuisd en ze hebben de meubels van hun oude huis meegenomen. Ze zijn dus wel aan vernieuwing toe. Styliste Djamilla heeft een prachtige, comfortabele bank en stoere tafels voor ze uitgekozen.

UrbanSofa Firenca Loungebank


Opstelling: 2,5-zits + OTM | Stof: Belize Charcoal

Voor dit interieur heeft styliste Djamilla gekozen voor een bank waar je gezellig met het hele gezin op kan loungen. De stoere, donkere stof heeft ze gekozen om een statement te maken. Tevens is dit een stof die uit 100% polyester bestaat, dus gemakkelijk in onderhoud is. De extra voorzetkussens maken het plaatje compleet.

Firenca Loungebank

UrbanSofa Rocco Salontafel


Formaat: 130 cm x 70 cm

De Rocco salontafel heeft een recht, strak blad. Djamilla heeft gekozen voor een smalle, zwarte U poot. Dit vond zij het beste passen bij het nieuwe interieur. Het blad heeft ze geolied met Care & Color Rustiek wat een prachtige uitstraling geeft en tevens beschermd tegen lichte vlekken en kringen.

Rocco Salontafel

UrbanSofa Rocco TV Dressoir


Formaat: 160 cm x 45 cm

Ook de TV heeft een mooi plekje gekregen in de woonkamer. Hiervoor heeft Djamilla de Rocco TV dressoir gebruikt. Doordat de salontafel ook van de Rocco tafelserie is, wordt er een geheel gecreëerd.  Ook bij dit dressoir heeft ze gekozen voor een smalle, zwarte U poot en het blad geolied in een rustieke kleur. Het dressoir bevat een media tray, waardoor TV accessoires gemakkelijk kunnen worden opgeborgen.

Rocco TV Dressoir

Zoek een verkooppunt


Wil je de gebruikte meubels van de Grote Tuinverbouwing met eigen oog bekijken?
Dat kan bij een van de UrbanSofa verkooppunten.
Met verkooppunten door het hele land, is er altijd een bij jou in de buurt!

Zoek een verkooppunt

Waarom UrbanSofa?

UrbanSofa is de vaste keuze van SBS6 voor interieur. En dat is niet voor niets. Bij UrbanSofa worden jouw nieuwe meubels helemaal met de hand gemaakt. Van design tot productie, van plank tot bank, we doen het allemaal zelf. Dat betekent dat je een echt uniek meubelstuk in huis haalt! Daarnaast leveren we onze producten direct van de fabriek. Doordat ze rechtstreeks van de fabriek worden geleverd, worden tussenschakels uitgeschakeld en houden we de transportlijnen zo kort mogelijk. Hierdoor worden er ook kosten bespaard. Jouw meubels zijn daarom wel tot 50% voordeliger.