SBS6 de Grote Tuinverbouwing – Aflevering 24


Na twaalf jaar kan het interieur van Lauren en Ivo wel een opknapbeurt gebruiken. Ze missen kleur en sfeer in huis. Ook is de indeling van de woonkamer niet meer zo naar hun zin. Styliste Djamilla plaatst een heerlijke, nieuwe bank met een groot lounge gedeelte waar het hele gezin op kan zitten. Daarnaast vernieuwd ze de gehele eethoek en plaatst ze nog mooie decoratie.

UrbanSofa Firenca Loungebank


Stof: Ashton Grey | Opstelling: 3-zits + OTL

In de woonkamer plaatst Djamilla de Firenca loungebank. Dit model heeft een speels biesje op de armleuning en de zit- en rugkussens. Daarnaast heeft Djamilla gekozen voor de Brooklyn rugkussens, welke een stoer ruitstiksel bevatten. De stof Ashton is gemaakt van 100% polyester en erg gemakkelijk in onderhoud.

Firenca Loungebank

UrbanSofa Lodge Eettafel


Formaat: 240 x 100 cm

Als eettafel heeft Djamilla voor de Lodge gekozen. Een echte landelijke en stoere tafel! Het blad is gemaakt van massief hardhout welke gecombineerd wordt met een stoer, zwartstalen onderstel. Djamilla heeft gekozen voor het formaat 240 x 100 cm, zodat Lauren en Ivo zes personen kwijt kunnen aan de tafel.

Lodge Eettafel

UrbanSofa Raven Eetkamerfauteuil


Stof: Arizona Leder Army | Uitvoering: Diamond rug

Djamilla combineert de Lodge eettafel met de Raven eetkamerfauteuils. Dit is een heerlijke, comfortabele stoel die in talloze uitvoeringen te verkrijgen is. Djamilla heeft deze Ravens uit laten voeren in een stoere lederstoffering en een Diamond rug.

Raven Eetkamerfauteuil

UrbanSofa Monaco Sidetable


Formaat: 130 x 45 cm

Voor het bureau gedeelte onder de trap heeft Djamilla de Monaco sidetable gebruikt. Dit is een strak, ruimtelijk model met een massief, hardhouten blad. De Monaco heeft ze gecombineerd met de Bryan stoel, welke een prachtige lederen stoffering bevat.

Monaco Sidetable

UrbanSofa Owen Bijzettafel


Formaat: Ø 50 cm | Uitvoering: Zonder Onderblad

Voor bij de bank heeft Djamilla nog gekozen voor de Owen bijzettafel. Dit ronde tafeltje heeft een blad van hetzelfde hout als de eettafel en de sidetable. Zo blijft het rustig in het interieur en vormen alle meubels één geheel.

Owen Bijzettafel

Zoek een verkooppunt


Wil je de gebruikte meubels van de Grote Tuinverbouwing met eigen oog bekijken?
Dat kan bij een van de UrbanSofa verkooppunten.
Met verkooppunten door het hele land, is er altijd een bij jou in de buurt!

Zoek een verkooppunt

Waarom UrbanSofa?

UrbanSofa is de vaste keuze van SBS6 voor interieur. En dat is niet voor niets. Bij UrbanSofa worden jouw nieuwe meubels helemaal met de hand gemaakt. Van design tot productie, van plank tot bank, we doen het allemaal zelf. Dat betekent dat je een echt uniek meubelstuk in huis haalt! Daarnaast leveren we onze producten direct van de fabriek. Doordat ze rechtstreeks van de fabriek worden geleverd, worden tussenschakels uitgeschakeld en houden we de transportlijnen zo kort mogelijk. Hierdoor worden er ook kosten bespaard. Jouw meubels zijn daarom wel tot 50% voordeliger.