SBS6 de Grote Tuinverbouwing – Aflevering 25


Sharon en René hebben al een prachtige woonkamer en tuin, maar de serre is nog een kale boel. Daarom komt de Grote Tuinverbouwing langs om hier verandering in te brengen. Djamilla kiest prachtige meubels uit en Ivo zorgt ervoor dat deze een mooi plekje krijgen. De basis is een landelijke stijl met daarnaast wat strakke details.

UrbanSofa Firenca Sofa


Stof: Gallardo Leder Dark Brown | Opstelling: 2,5-zits

Om te zorgen dat Sharon en René in hun serre heerlijk kunnen loungen, heeft Djamilla de Firenca sofa gekozen. Ze heeft deze laten stofferen in het stoere Gallardo Leder. Dit zorgt voor een prachtige, vintage uitstraling en daarnaast is dit leder erg comfortabel, sterk en onderhoudsvriendelijk.,

Firenca Sofa

UrbanSofa Flynn Fauteuil


Stof: Sevilla Dark Brown

De Flynn fauteuil zorgt voor een extra zitplek in de serre, maar is daarnaast ook nog eens een echte eyecatcher! Deze sierlijke fauteuil heeft een rondlopende rugleuning en speelse knoopjes in de rug. Djamilla heeft gekozen voor een handige draaipoot en een prachtige, donkerbruine vleugstof.

Flynn Fauteuil

UrbanSofa Lodge Eettafel


Formaat: 240 x 100 cm

Om alle planten neer te zetten, had de serre ook nog tafels nodig. Djamilla heeft gekozen voor de Live Edge sidetables die de natuurlijke vormgeving van de boom hebben behouden. Daardoor zijn het prachtige, unieke tafels die perfect passen in deze serre.

Live Edge Sidetable

Zoek een verkooppunt


Wil je de gebruikte meubels van de Grote Tuinverbouwing met eigen oog bekijken?
Dat kan bij een van de UrbanSofa verkooppunten.
Met verkooppunten door het hele land, is er altijd een bij jou in de buurt!

Zoek een verkooppunt

Waarom UrbanSofa?

UrbanSofa is de vaste keuze van SBS6 voor interieur. En dat is niet voor niets. Bij UrbanSofa worden jouw nieuwe meubels helemaal met de hand gemaakt. Van design tot productie, van plank tot bank, we doen het allemaal zelf. Dat betekent dat je een echt uniek meubelstuk in huis haalt! Daarnaast leveren we onze producten direct van de fabriek. Doordat ze rechtstreeks van de fabriek worden geleverd, worden tussenschakels uitgeschakeld en houden we de transportlijnen zo kort mogelijk. Hierdoor worden er ook kosten bespaard. Jouw meubels zijn daarom wel tot 50% voordeliger.