SBS6 de Grote Tuinverbouwing – Aflevering 30


Patrick en Carima wonen samen met hun twee kinderen Sem en Mika in Vlaardingen. Ze zijn redelijk tevreden met hun interieur, maar de kleur rood zijn ze ondertussen een beetje zat. Deze mag van hen vervangen voor de kleur groen. Naast de kleurverandering, gaat styliste Djamilla ook aan de slag met de indeling van het interieur. Alle zware meubels staan namelijk aan één kant van het huis, waardoor het interieur niet in balans is. Djamilla maakt daarom onderscheid tussen de woonkamer en de eethoek. In de eethoek gaat ze aan de slag met natuurlijke elementen. Ze kiest voor een massieve, houten tafel en prachtige lederen eetkamerstoelen. Daarnaast plaats ze een nieuwe bank met elektrische recliner-functie. Zo kunnen Patrick, Carima en hun kinderen ultiem loungen!

UrbanSofa Rocco Eettafel


Formaat: 180 x 90 cm | Poot: U-Leg Small Pure Steel

Djamilla heeft gekozen voor de Rocco eettafel. Dit is een prachtige, stoere tafel met een strakke afwerking. Het blad is circa 5 cm dik en vervaardigd van massief hardhout. Djamilla heeft gekozen voor een U-poot in de kleur Pure Steel.

Rocco Eettafel

UrbanSofa Bryan Eetkamerstoelen


Kleur: Bruin

Bij de robuuste eettafel hoort een set stoere eetkamerstoelen. Djamilla heeft gekozen voor de Bryan eetkamerstoel, welke gemaakt zijn van 100% echt leder. Het verticale stiksel in de rug zorgt voor een retro tintje en de stalen poten zorgen voor een industriële, stoere uitstraling.

Bryan Eetkamerstoel

UrbanSofa Auxerre Hoekbank


Stof: Vancouver Grey | Opstelling: 1,5R + 1,5 + Hoek + ISL

De eyecatcher van de zithoek is wel de Auxerre hoekbank! Deze bank is voorzien van elektrische recliner-functie. Met één druk op de knop gaat de bank in relax stand, waardoor Patrick en Carima heerlijk kunnen loungen! Het recliner-element is voorzien van een accu-pack, zodat deze ook draadloos werkt. Geen uitstekende kabels dus!

Auxerre Hoekbank

Zoek een verkooppunt


Wil je de gebruikte meubels van de Grote Tuinverbouwing met eigen oog bekijken?
Dat kan bij een van de UrbanSofa verkooppunten.
Met verkooppunten door het hele land, is er altijd een bij jou in de buurt!

Zoek een verkooppunt

Waarom UrbanSofa?

UrbanSofa is de vaste keuze van SBS6 voor interieur. En dat is niet voor niets. Bij UrbanSofa worden jouw nieuwe meubels helemaal met de hand gemaakt. Van design tot productie, van plank tot bank, we doen het allemaal zelf. Dat betekent dat je een echt uniek meubelstuk in huis haalt! Daarnaast leveren we onze producten direct van de fabriek. Doordat ze rechtstreeks van de fabriek worden geleverd, worden tussenschakels uitgeschakeld en houden we de transportlijnen zo kort mogelijk. Hierdoor worden er ook kosten bespaard. Jouw meubels zijn daarom wel tot 50% voordeliger.