SBS6 de Grote Tuinverbouwing – Aflevering 33


Deze week gaat het team van de Grote Tuinverbouwing aan de slag bij Marjolein en Davey. Het stel is zich er van bewust dat hun inrichting té vol staat. Ze hebben de meubels exact hetzelfde neergezet zoals in de winkel, waardoor hun interieur nu erg op een showroom lijkt. Styliste Djamilla heeft dan ook twee missies: ze laat zien hoe je met meubels een eenheid krijgt, zónder dat alles hetzelfde is en ze gaat de ruimte groter en lichter maken.

UrbanSofa Burlington Eettafel


Formaat: 240×100 cm | Poot: U-Leg Large White

Voor de eethoek heeft Djamilla gekozen voor de Burlington eettafel. Deze draait ze een kwartslag, waardoor de ruimte een stuk groter wordt. Voor deze tafel heeft Djamilla gekozen voor een witte U poot, waardoor deze stoere tafel een frisse en moderne uitstraling krijgt.

Burlington Eettafel

UrbanSofa Raven Eetkamerfauteuil


Stof: 2x Linate Blossom & 4x Linate Light Grey | Pootkleur: Raw

Aan de eettafel plaatst Djamilla zes comfortabele eetkamerfauteuils. Deze laat ze niet allemaal in dezelfde stof stofferen, ze maakt er een speelse mix van. De Raven heeft heel veel opties voor de afwerking, Djamilla heeft deze keer gekozen voor knopen in de rug en een natuurlijke pootkleur.

Raven Eetkamerfauteuil

UrbanSofa Giorno Hoekbank


Stof: Napels Grey | Opstelling: 3+ Hoek XL + ISL

Voor Marjolein en Davey plaatst Djamilla ook een heerlijke, nieuwe hoekbank. Ze heeft gekozen voor een opstelling met een extra grote hoek. De bank is gestoffeerd is de stof Napels Grey. Deze luxe veloursstof is lekker zacht, zeer sterk en gemakkelijk in onderhoud. Djamilla styled de bank af met decoratiekussens in dezelfde stoffen als de stoelen.

Giorno Hoekbank

Zoek een verkooppunt


Wil je de gebruikte meubels van de Grote Tuinverbouwing met eigen oog bekijken?
Dat kan bij een van de UrbanSofa verkooppunten.
Met verkooppunten door het hele land, is er altijd een bij jou in de buurt!

Zoek een verkooppunt

Waarom UrbanSofa?

UrbanSofa is de vaste keuze van SBS6 voor interieur. En dat is niet voor niets. Bij UrbanSofa worden jouw nieuwe meubels helemaal met de hand gemaakt. Van design tot productie, van plank tot bank, we doen het allemaal zelf. Dat betekent dat je een echt uniek meubelstuk in huis haalt! Daarnaast leveren we onze producten direct van de fabriek. Doordat ze rechtstreeks van de fabriek worden geleverd, worden tussenschakels uitgeschakeld en houden we de transportlijnen zo kort mogelijk. Hierdoor worden er ook kosten bespaard. Jouw meubels zijn daarom wel tot 50% voordeliger.