SBS6 de Grote Tuinverbouwing – Aflevering 34


Aan het water, op een prachtige plek, wonen Franc en Rianne. Vorig jaar hebben ze met behulp van een styliste hun interieur aangepakt. De kleuren van het interieur zijn afgesteld op hun hondje Lovida en deze kleuren willen zij dan ook graag behouden. Ondanks dat ze al erg tevreden zijn, vinden ze alles bij elkaar nog geen compleet plaatje. Ze willen graag een uniek interieur. Franc beschrijft het daarom als een leuke uitdaging voor Djamilla!

UrbanSofa Ryan Hoekbank


Stof: Durban Silver | Opstelling: 2,5 + Hoek XL + ISL

Djamilla plaatst een prachtige, nieuwe bank in het interieur van Franc en Rianne die een luchtige uitstraling geeft. Ze heeft de Ryan hoekbank laten stofferen in een stoere, lederlook stof in een lichte kleur. De extra grote hoek zorgt voor meer ruimte, zodat er meerdere personen kunnen genieten op deze bank.

Ryan Hoekbank

UrbanSofa Monaco Sidetable


Formaat: 190 x 45 cm | Behandeling: Care & Color Black

Naast de bank plaatst Djamilla een sidetable waarop ze verschillende accessoires kan zetten. Ze heeft het blad van de Monaco behandeld met UrbanSofa Care & Color in de kleur Black, zodat deze perfect tot zijn recht komt in het interieur van Franc en Rianne.

Monaco Sidetable

UrbanSofa Flynn Fauteuil


Stof: Arizona Leder Pepper | Poot: Draaipoot

Djamilla creëert ook nog een knus zitplekje in de woonkamer. Hiervoor gebruikt ze de Flynn fauteuil met een handige draaipoot. Ze heeft de fauteuil laten stofferen in stoer leder. Om het helemaal af te maken, plaats ze ook nog de ronde Paris hocker erbij, welke in dezelfde stof als de fauteuil is gestoffeerd.

Flynn Fauteuil

Zoek een verkooppunt


Wil je de gebruikte meubels van de Grote Tuinverbouwing met eigen oog bekijken?
Dat kan bij een van de UrbanSofa verkooppunten.
Met verkooppunten door het hele land, is er altijd een bij jou in de buurt!

Zoek een verkooppunt

Waarom UrbanSofa?

UrbanSofa is de vaste keuze van SBS6 voor interieur. En dat is niet voor niets. Bij UrbanSofa worden jouw nieuwe meubels helemaal met de hand gemaakt. Van design tot productie, van plank tot bank, we doen het allemaal zelf. Dat betekent dat je een echt uniek meubelstuk in huis haalt! Daarnaast leveren we onze producten direct van de fabriek. Doordat ze rechtstreeks van de fabriek worden geleverd, worden tussenschakels uitgeschakeld en houden we de transportlijnen zo kort mogelijk. Hierdoor worden er ook kosten bespaard. Jouw meubels zijn daarom wel tot 50% voordeliger.