SBS6 de Grote Tuinverbouwing – Aflevering 38


Deze week gaat styliste Djamilla naar een plek waar zij al eens eerder is geweest, namelijk naar Jan-Willem en Yvonne in Rhoon. Hun tuin is vorig seizoen al flink onder handen genomen, maar het interieur kon door de coronacrisis nog niet worden aangepakt. De tuin ligt er fantastisch bij, maar Jan-Willem en Yvonne stoeien al een tijdje met de inrichting van hun woonkamer. Ze komen er niet uit: hoe geef je een woonkamer sfeer zonder dat het te druk wordt? Yvonne is hoogzwanger, dus het is nu ook hoogtijd dat het interieur een upgrade krijgt! Op dit moment bestaat de inrichting uit van alles en nog wat, waardoor het een rommelig aanzicht heeft. Scandinavische interieurs blijven de lievelings van velen en daarom gaat Djamilla hiermee aan de slag. De woonkamer krijgt een totale make-over!

UrbanSofa Gino Sofa


Stof: Vienna Aqua | Opstelling: 3-zits

Voor de bank heeft Djamilla het model Gino gekozen. Dit model past met zijn smalle armleuningen en zwarte, houten pootjes perfect in een Scandinavisch interieur. Djamilla heeft gekozen voor een prachtige, blauwe velvetstof die heerlijk aanvoelt en ook nog eens onderhoudsvrij is!

Gino Sofa

UrbanSofa Jazz Fauteuil


Stof: Linate Blossom

Een sofa combineert altijd erg goed met een mooie fauteuil. Djamilla heeft gekozen voor de Jazz fauteuil in een zachte, roze stof. De Jazz heeft met zijn uitstraling een jaren ’70 tintje. De poten zijn hetzelfde vormgegeven als de poten van de bank, waardoor het een eenheid blijft.

Jazz Fauteuil

Zoek een verkooppunt


Wil je de gebruikte meubels van de Grote Tuinverbouwing met eigen oog bekijken?
Dat kan bij een van de UrbanSofa verkooppunten.
Met verkooppunten door het hele land, is er altijd een bij jou in de buurt!

Zoek een verkooppunt

Waarom UrbanSofa?

UrbanSofa is de vaste keuze van SBS6 voor interieur. En dat is niet voor niets. Bij UrbanSofa worden jouw nieuwe meubels helemaal met de hand gemaakt. Van design tot productie, van plank tot bank, we doen het allemaal zelf. Dat betekent dat je een echt uniek meubelstuk in huis haalt! Daarnaast leveren we onze producten direct van de fabriek. Doordat ze rechtstreeks van de fabriek worden geleverd, worden tussenschakels uitgeschakeld en houden we de transportlijnen zo kort mogelijk. Hierdoor worden er ook kosten bespaard. Jouw meubels zijn daarom wel tot 50% voordeliger.