SBS6 De Grote Tuinverbouwing – Aflevering 8


Sandra en Matthew zijn heel blij met hun nieuwe huis aan het water. De tuin moet alleen nog helemaal worden aangelegd en de woonkamer is nog nagenoeg leeg. Djamilla is aan de slag gegaan met de woonkamer die warm en gezellig moet worden, want het klinkt er zelfs nog hol.  Met verschillende, nieuwe meubels weet zij een prachtig landelijk en industrieel interieur te creëren.

UrbanSofa Merano Hoekbank


Opstelling: 3-zits + hoek + 2-zits | Stof: Vancouver Grey

Djamilla heeft de Merano gekozen in een grote hoekopstelling, zodat de benen lekker gestrekt kunnen worden. De Merano bevat prachtige, brede armleuningen en een opstaande bies met Franse stiknaad. De stoere, grijze stof is perfect voor de industriële look waar Djamilla voor gaat.

Merano Hoekbank

UrbanSofa Burlington Salontafel


Formaat: 130 x 70 cm 

Bij een industrieel interieur kan de Burlington niet ontbreken. Het blad is gemaakt van antiek sleeper wood wat een prachtige, exclusieve uitstraling geeft. In combinatie met het metalen onderstel is het een echte stoere salontafel.

Burlington Salontafel

UrbanSofa Burlington TV-Dressoir


Formaat: 190 x 45 cm

Voor het TV-dressoir heeft Djamilla ook voor de Burlington gekozen. Zo wordt er eenheid gecreëerd in het interieur. Het TV-dressoir is verkrijgbaar in verschillende formaten, maar Djamilla heeft gekozen voor de versie van 130 cm. Hier past de TV van Sandra en Matthew perfect op.

UrbanSofa Newport Fauteuil


Stof: Vancouver Desert

Djamilla heeft gekozen om de comfortabele Newport fauteuil bij de bank te plaatsen. Deze heeft dezelfde stof als de bank, maar dan een ander kleurtje. De Newport heeft een rugkussen die keerbaar is. De ene zijde bevat een stiksel en de andere zijde is glad. Zo kies je zelf de mooiste kant en wissel je af en toe af.

Newport Fauteuil

UrbanSofa Chelsey Fauteuil


Stof: Linate Slate Blue

Voor het fijne zithoekje heeft Djamilla gekozen voor een comfortabele, brede oorfauteuil met een landelijk karakter. De armleuningen van de Chelsey fauteuil bevatten een mooie ronding wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Dankzij de stof is dit een echte eyecatcher geworden!

Chelsey Fauteuil

Zoek een verkooppunt


Wil je de gebruikte meubels van de Grote Tuinverbouwing met eigen oog bekijken?
Dat kan bij een van de UrbanSofa verkooppunten.
Met verkooppunten door het hele land, is er altijd een bij jou in de buurt!

Zoek een verkooppunt

Waarom UrbanSofa?

UrbanSofa is de vaste keuze van SBS6 voor interieur. En dat is niet voor niets. Bij UrbanSofa worden jouw nieuwe meubels helemaal met de hand gemaakt. Van design tot productie, van plank tot bank, we doen het allemaal zelf. Dat betekent dat je een echt uniek meubelstuk in huis haalt! Daarnaast leveren we onze producten direct van de fabriek. Doordat ze rechtstreeks van de fabriek worden geleverd, worden tussenschakels uitgeschakeld en houden we de transportlijnen zo kort mogelijk. Hierdoor worden er ook kosten bespaard. Jouw meubels zijn daarom wel tot 50% voordeliger.