SBS6 De Grote Tuinverbouwing


Bekijk iedere zaterdag om 17:00 en zondag om 9:30 de huiskamer make-overs van de Grote Tuinverbouwing bij SBS6. Iedere aflevering wordt er gebruik gemaakt van prachtige UrbanSofa meubels die styliste Djamilla kiest voor het nieuwe interieur. Doordat al onze zitmeubelen helemaal naar wens zijn te personaliseren, kan zij altijd de perfecte meubels vinden die bij het interieur en de bewoners passen. Zitmeubelen zijn verkrijgbaar in talloze opstellingen, meer dan 200 stoffen en verschillende opties. Op zoek naar een mooie tafel? Onze tafels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en bij het merendeel kun je zelf het onderstel kiezen!

Aflevering 2


SBS6 de Grote Tuinverbouwing 12-09-20

Deze week vindt de Grote Tuinverbouwing plaats in Rotterdam. Hier krijgt de woonkamer van Mark en Sieta een flinke make-over. Styliste Djamilla heeft een prachtige, comfortabele bank en stoere tafels voor ze uitgekozen.

Bekijkt de gebruikte meubels

Aflevering 1


SBS6 de Grote Tuinverbouwing 05-09-20

In deze aflevering van de Grote Tuinverbouwing wordt de woonkamer van Sanne en Leroy onder handen genomen. Styliste Djamilla heeft gekozen voor natuurlijke, houten tafels die passen bij dit interieur.

Bekijk de gebruikte meubels

Zoek een verkooppunt

Wil je de UrbanSofa meubels met eigen oog bekijken?
Dat kan bij een UrbanSofa verkooppunt.
Met verkooppunten door het hele land, is er altijd een bij jou in de buurt!

Zoek een verkooppunt

UrbanSofa bij de Grote Tuinverbouwing

Iedere zaterdag om 17:00 en zondag om 9:30 op SBS6


Kijk jij iedere zaterdag om 17:00 de woning make-overs van de Grote Tuinverbouwing bij SBS6? Styliste Djamilla weet elke huiskamer in iets prachtigst om te toveren. Iedere week selecteert ze de mooiste UrbanSofa meubels om te gebruiken in het nieuwe interieur van de bewoners.

Comfortabele banken, stoere tafels, prachtige eetkamerfauteuils; alles komt voorbij. Bij UrbanSofa kan elk meubelstuk helemaal naar wens worden aangepast. Daarom vindt styliste Djamilla van de Grote Tuinverbouwing altijd de perfecte meubelstukken die bij de bewoners en hun huis passen. Op deze pagina kun je alle afleveringen terugvinden met een compilatie van de make-overs. Vind alle Grote Tuinverbouwing gebruikte meubels met bijbehorende informatie, zoals de opstelling, stof etc.

Net als bij Rob’s Grote Tuinverbouwing, staat bij UrbanSofa duurzaamheid hoog in het vaandel. Aandacht voor mens en milieu vinden wij belangrijk. Door kostbare schakels uit het proces weg te laten, besparen we niet alleen op veel kosten, maar werken we ook nog eens een stuk duurzamer. Zo doen wij bijvoorbeeld niet aan opslag en overslag, maar brengen we jouw nieuwe zitmeubel met de nieuwste vrachtwagens rechtstreeks van onze fabriek naar jouw verkooppunt. Naast dat dit een duurzame manier is van werken, kunnen we hierdoor jouw meubels ook tegen de scherpste prijs aanbieden.

UrbanSofa Collectie