Skip to content
SBS de Grote Tuinverbouwing

Iedere week een nieuwe make-over!

Bekijk iedere zaterdag om 17:00 en zondag om 9:30 de huiskamer make-overs van de Grote Tuinverbouwing bij SBS6. Iedere aflevering wordt er gebruik gemaakt van prachtige UrbanSofa meubels die styliste Djamilla kiest voor het nieuwe interieur. Alle UrbanSofa zitmeubelen zijn helemaal naar wens te personaliseren. Hierdoor kan Djamilla altijd de perfecte meubels vinden die bij het interieur en de bewoners passen. Zitmeubelen zijn verkrijgbaar in talloze opstellingen, meer dan 200 stoffen en verschillende opties. Op zoek naar een mooie tafel? Onze tafels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en bij het merendeel kun je zelf het onderstel kiezen!

✔ Europese kwaliteit

✔ Rechtstreeks van de fabriek geleverd

✔ Scherpste prijs

✔ Duurzame productie

✔ Persoonlijk naar jouw wens gemaakt

✔ 3 jaar fabrieksgarantie

Aflevering 19

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 22-01-22

Emily heeft een mooie woning in Haarlem maar binnen ontbreekt er nog wat gezelligheid en eenheid. Daarnaast is ze erg fan van de Afrikaanse stijl en aardse, natuurlijke kleuren passen hier erg goed bij. Een flink takenpakket maar Djamilla weet meteen waar ze mee moet beginnen!

Aflevering 18

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 15-01-2022

Vandaag is het team beland in Arnhem! Hier wonen Richard en Miranda, na vele pogingen om het huis een geheel te maken schakelt het stel de hulp van het team in. Aan Djamilla de eer om de woonkamer een complete make-over te geven, hierbij is het belangrijk dat het rust en eenheid uitstraalt.

Aflevering 17

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 08-01-2022

Ook in het nieuwe jaar gaat het team van De Grote Tuinverbouwing verder met prachtige metamorfoses. Deze week gaat Djamilla aan de slag bij Sabine en Mike. Zij weten niet goed wat ze met hun woonkamer moeten doen en zitten nu vaak met vrienden aan de keukentafel. Aan Djamilla de taak om de woonkamer weer om te toveren naar een leuke plek waar je vrienden en familie kunt ontvangen.

Aflevering 15

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 11-12-21

Deze week schiet het team van de Grote Tuinverbouwing te hulp in Baarn. Hier hebben Michelle en Thomas samen een huis gekocht. Ze missen nog wat sfeer en warmte in hun optrekje. Djamilla gaat met kleuren aan de slag die voor net iets meer warmte zorgen in het huis van Thomas en Michelle.

Aflevering 14

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 04-12-21

Marianne is vaak van huis. Zo was ze afgelopen tijd bijvoorbeeld een aantal maanden in Amerika voor haar baan bij de luchtmacht. Omdat ze zo vaak weg is, zorgt dat ervoor dat zich nooit écht thuis voelt in haar eigen huis. Styliste Djamilla van de Grote Tuinverbouwing kan dus aan de slag!

Aflevering 13

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 27-11-21

Miranda woont samen met haar twee zonen Cas en Senna in een gezellige wijk in Heemskerk. Het interieur is een explosie van stijlen en dat valt styliste Djamilla ook op. De woonkamer moet een warme, maar stoere en industriële uitstraling krijgen. Er komen prachtige, nieuwe meubels en Djamilla styled het af met stoere accessoires.

Aflevering 12

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 20-11-21

Aan de Katwijkse kust wonen Andrea en Kees. Andrea is ingetrokken bij Kees en wilt graag dat de woonkamer aanvoelt als iets van hun twee. Nu is het nog wat aan de saaie kant en vooral van Kees. Ruimte is belangrijk voor het koppel. Styliste Djamilla van de Grote Tuinverbouwing zal daarom in de woning slim moet spelen met de smalle ruimte die ze gaat stylen.

Aflevering 11

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 13-11-21

Deze week hebben Jeroen en Jessica de hulp ingeschakeld van het team van de Grote Tuinverbouwing voor hun tuin en woonkamer. Ze missen kleur en het team gaat er alles aan doen om daar verandering in te brengen. Jessica houdt vooral van de kleur oranje. Het stel vond het alleen een spannende kleur om terug te laten komen in huis. Modern, industrieel en stak is de stijl die ze graag zien.

Aflevering 10

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 06-11-21

Nieuwe week, nieuwe make-over! Deze keer is het team van de Grote Tuinverbouwing in Dronten. Hier wonen Robert en Marleen in een prachtig nieuwbouwhuis. Djamilla mag hun woonkamer een make-over geven. Deze krijgt een mix tussen een landelijke en Scandinavische stijl. Om een rustig geheel te creëren, gaat styliste Djamilla aan de slag met natuurlijke tinten, zoals wit, bruin en beige.

Aflevering 9

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 30-10-21

Het team van de Grote Tuinverbouwing is deze week in Bergschenhoek. Djamilla komt binnen in de woonkamer van Helma en Arie. Deze is al best mooi, maar ze willen graag de industriële woonstijl wat meer terugzien. De basis voor Djamilla is een groene muur die niet geverfd mag worden. Ze gaan aan de slag en plaatst prachtige, nieuwe meubels in het interieur en fleurt het geheel op met bloemen en planten.

Aflevering 8

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 23-10-21

De nieuwe woonkamer van Clif en Anouk is wat aan de smalle kant. Het stel hoop daarom dat styliste Djamilla van de Grote Tuinverbouwing slim met de ruimte kan spelen. Clif en Anouk houden van een luxe uitstraling. Daarom willen ze graag dat er een nieuw thema naar voren komt, namelijk: hotel chique. Daarnaast houden ze van kleur. Genoeg punten voor Djamilla om dus mee aan de slag te gaan!

Aflevering 6

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 09-10-21

Jaap, Linda en hun zoon Boyd wonen op een rustige plek in Utrecht. Sinds ze hier wonen hebben ze al veel aan het huis gedaan. Toch voelt het nog niet als één geheel. Ze missen de eenheid tussen de woonkamer een eetkamer. Djamilla heeft meteen al een aantal creatieve ideeën en gaat lekker aan de slag. Ze neemt het hele huis op de schop, maar dat resulteert in een fantastisch eindresultaat!

Aflevering 5

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 02-10-21

Het team van de Grote Tuinverbouwing is deze week neergestreken in Apeldoorn waar zij de tuin en het interieur van Nigel en Asia gaan aanpakken. Djamilla gaat aan de slag met het interieur waar het erg strak en modern is. Dit is niet meer wat Nigel en Asia willen. Ze willen graag een huis dat sfeervol is, maar ook minimalistisch. Daarnaast houden ze ervan om lekker te hangen op de bank. Hier kan Djamilla wat mee!

Aflevering 4

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 25-09-21

Styliste Djamilla van de Grote Tuinverbouwing had deze keer een best bijzondere uitdaging. Gewoonlijk zorgt zij namelijk wekelijks voor de make-over van een woonkamer, maar dat was deze keer niet het geval. Mariëtte en Tim uit Hoofddorp hadden namelijk een andere wens, namelijk een logeerkamer.

Aflevering 3

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 18-09-21

Deze week gaat het team van de Grote Tuinverbouwing aan de slag in Velsen-Noord. Andre en Fiona wonen al geruime tijd samen. Ooit was het een echt mannenhuis, maar Fiona heeft een paar accessoires geplaatst om het huis toch een vrouwelijk touch te geven. Toch is het voor Andre en Fiona net niet perfect. Tijd voor styliste Djamilla om daar verandering in te brengen!

Aflevering 2

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 11-09-21

In het plaatsje Aalsmeer wonen het muzikale koppel Joanne en Ricky. Na een aantal lastige jaren achter de rug zoekt het stel hulp van het team van de Grote Tuinverbouwing om nieuwe kleurrijke sferen in hun woonkamer en tuin te creëren. Op dit moment is hun woning nogal saai en kleurloos. Joanna en Ricky willen iets meer Balinese tinten, omdat dit past bij Ricky zijn roots.

Aflevering 1

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 04-09-21

In de allereerste aflevering van het nieuwe seizoen gaat het team van de Grote Tuinverbouwing langs bij Paul en Anita. Ze wonen al vijf jaar in hun huis in Bennekom, maar zijn nu écht toe aan een nieuwe inrichting. Paul gaat graag naar het water en beide willen meer kleur in het hun interieur. Daarom besluit styliste Djamilla vol in te zetten op een zee-thema en komt de kleur blauw veel naar voren in het nieuwe interieur.

Aflevering 39

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 12-06-21

Deze week komt styliste Djamilla van de Grote Tuinverbouwing langs bij Harm van UrbanSofa. De Lausanne is namelijk nieuw in de collectie van 2021 en Djamilla is erg benieuwd naar dit nieuwe model. Naast het prachtige uiterlijk, zit deze ook nog eens heerlijk comfortabel met een goede ondersteuning. Dit komt doordat de Lausanne is uitgevoerd met het nieuwe Premium Pock-IT® zitcomfort.

Aflevering 38

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 05-06-21

Deze week gaat styliste Djamilla naar een plek waar zij al eens eerder is geweest, namelijk naar Jan-Willem en Yvonne in Rhoon. Hun tuin is vorig seizoen al flink onder handen genomen, maar het interieur kon door de coronacrisis nog niet worden aangepakt. De tuin ligt er fantastisch bij, maar Jan-Willem en Yvonne stoeien al een tijdje met de inrichting van hun woonkamer. Ze komen er niet uit: hoe geef je een woonkamer sfeer zonder dat het te druk wordt?

Aflevering 37

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 29-05-21

Gerard en Birgit woonden samen met hun twee zoons in Almere en zijn onlangs verhuisd naar de andere kant van Almere. Toen zij gingen verhuizen, hebben ze hun meubels uitgezocht op basis van een plattegrond. Alleen was alles in werkelijkheid toch even anders, waardoor het evenwicht van de woonkamer niet helemaal klopte. Aan styliste Djamilla de taak om de balans weer te herstellen.

Aflevering 36

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 22-05-21

Simon en Ineke hebben kortgeleden de sleutel gekregen van hun nieuwbouwappartement in Noordwijk. Dat betekent dat styliste Djamilla flink aan de slag moet. Het stel heeft nog geen specifieke stijl in de woonkamer, maar weten wel dat ze een strak en modern interieur willen.

Aflevering 35

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 15-05-21

In weer een nieuwe aflevering van De Grote Tuinverbouwing gaan Ivo, Djamilla en het team langs bij Lilly en Jeroen. Het stel heeft in november de sleutel gekregen van hun nieuwe huis in Diemen. Jeroen en Lilly houden erg van de Scandinavische stijl met veel lichte tinten en strakke lijnen. Groen is hun lievelingskleur, want dit geeft ze een ontspannen gevoel. Reden genoeg voor Djamilla om deze kleur te gebruiken.

Aflevering 34

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 08-05-21

Aan het water, op een prachtige plek, wonen Franc en Rianne. Vorig jaar hebben ze met behulp van een styliste hun interieur aangepakt. De kleuren van het interieur zijn afgesteld op hun hondje Lovida en deze kleuren willen zij dan ook graag behouden. Ondanks dat ze al erg tevreden zijn, vinden ze alles bij elkaar nog geen compleet plaatje. Ze willen graag een uniek interieur. Franc beschrijft het daarom als een leuke uitdaging voor Djamilla!

Aflevering 33

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 01-05-21

Deze week gaat het team van de Grote Tuinverbouwng aan de slag bij Marjolein en Davey. Het stel is zich er van bewust dat hun inrichting té vol staat. Ze hebben de meubels exact hetzelfde neergezet zoals in de winkel, waardoor hun interieur nu erg op een showroom lijkt. Styliste Djamilla heeft dan ook twee missies: ze laat zien hoe je met meubels een eenheid krijgt, zónder dat alles hetzelfde is en ze gaat de ruimte groter en lichter maken.

Aflevering 32

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 24-04-21

Deze week is het team van de Grote Tuinverbouwing in Almere bij Fabi en Eelco. Het stel heeft binnen al veel verbouwd, maar ze zijn nog niet helemaal klaar. Het interieur bestaat voornamelijk uit spullen die zij door de jaren heen hebben verzameld. Ze zijn nog op zoek naar hun eigen stijl en daarom schiet styliste Djamilla te hulp.

Aflevering 31

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 17-04-21

Anja en Rien wonen al 26 jaar samen in Nijmegen. Het interieur hebben zij eigenlijk al zo lang dat ze kunnen herinneren, waardoor ze het spannend vinden om de woonkamer opnieuw te laten stylen. Djamilla gaat de ruimte wat moderner en ruimtelijker maken.

Aflevering 30

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 10-04-21

Patrick en Carima zijn redelijk tevreden met hun interieur, maar de kleur rood zijn ze ondertussen een beetje zat. Deze mag van hen vervangen voor de kleur groen. Naast de kleurverandering, gaat styliste Djamilla ook aan de slag met de indeling van het interieur. Alle zware meubels staan namelijk aan één kant van het huis, waardoor het interieur niet in balans is. Djamilla maakt daarom onderscheid tussen de woonkamer en de eethoek.

Aflevering 29

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 03-04-21

Dit paasweekend is het team van de Grote Tuinverbouwing in Berkel en Rodenrijs. Pamela en Jan-Willem wonen hier samen met hun twee kinderen sinds eind januari in hun nieuwbouwhuis. Ze zijn al redelijk tevreden met hun interieur, alleen ontbreekt het gevoel van thuis nog een beetje. Het huis heeft namelijk een bijzondere indeling. De keuken bevindt zich midden in de ruimte, waardoor er voor het woon- en eetgedeelte nog maar weinig plek overblijft. Voor Djamilla is dit geen enkel probleem, want zij heeft meteen een plan.

Aflevering 28

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 27-03-21

Thessa en Sebastiaan zaten toen zij tweeënhalf jaar geleden hun meubels kochten redelijk om één lijn. Dat is nu alleen een beetje veranderd. Sebastiaan zou graag wat meer een restaurant sfeer willen met onder andere donkere kleuren. Integendeel tot Thessa die juist graag een wat klassieker en moderner huis wil. Het wordt dus een uitdaging voor Djamilla om te zorgen dat zij allebei blij zijn met het nieuwe interieur.

Aflevering 27

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 20-03-21

Toen Bas en Charelle net verhuisden, stond Charelle op het punt om te bevallen. Zij hebben daarom weinig aan het interieur gedaan, waardoor de sfeer in het huis nog ontbreekt. Op dit moment voelt hun huis nog niet erg huiselijk. Djamilla mag aan de slag gaan met kleur, maar wel alleen met zachte pasteltinten. Dat laat Djamilla zich geen twee keer zeggen en ze maakt een gewaagde keuze.

Aflevering 26

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 13-03-21

Na zestien jaar is, net als de tuin, ook het interieur van Anita aan vernieuwing toe. Anita beschrijft haar huis zelfs als uitgewoond, dat is natuurlijk niet hoe een huis zou moeten voelen. Djamilla gaat daarom aan de slag met warme kleuren, zodat haar huis weer gezellig en knus zal aanvoelen.

Aflevering 25

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 06-03-21

Sharon en René hebben al een prachtige woonkamer en tuin, maar de serre is nog een kale boel. Daarom komt de Grote Tuinverbouwing langs om hier verandering in te brengen. Djamilla kiest prachtige meubels uit en Ivo zorgt ervoor dat deze een mooi plekje krijgen. De basis is een landelijke stijl met daarnaast wat strakke details.

Aflevering 24

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 27-02-21

Na twaalf jaar kan het interieur van Leuren en Ivo wel een opknapbeurt gebruiken. Ze missen kleur en sfeer in huis. Ook is de indeling van de woonkamer niet meer zo naar hun zin. Styliste Djamilla weet met de juiste kleuren en meubels het interieur een totaal andere uitstraling te geven.

Aflevering 23

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 20-02-21

Simone en Arnold zijn al erg tevreden met hun interieur, maar missen toch wat sfeer, warmte en een finishing touch. Ze willen graag dat de Italiaanse sfeer in hun woonkamer terugkomt. Djamilla weet daar wel raad mee en weet de juiste sfeer te creëren.

Aflevering 22

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 13-02-21

Lee-Anne is elf jaar geleden geëmigreerd uit Schotland voor haar grote liefde Tjeerd. Samen hebben zij twee dochters Elles en Amber. Nog niet zo lang geleden hebben Tjeerd en Lee-Anne de woonkamer onder handen genomen. De woonkamer heeft een industriële uitstraling gemixt met retro. Het is aan styliste Djamilla de taak om de puntjes op de i te zetten.

Aflevering 21

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 06-02-21

Het interieur van Karin en Freek is echt aan een make-over toe en Djamilla mag hier mee aan de slag. Ze kiest voor een luxe uitstraling door te werken met goudtinten en velvetstoffen. Djamilla is helemaal in de stemming om een droominrichting te maken voor Karin en Frank!

Aflevering 20

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 30-01-21

Het interieur van Frank en Sylvia straalt landelijkheid uit, met als sleutelwoord: ‘sfeerhoekjes’! In die sfeerhoekjes staan fijne spulletjes van Sylvia. Er staan inmiddels echter zoveel spulletjes, dat het onoverzichtelijk is geworden. Daarom mag Djamilla vooral rust creëren en zelfs een nieuwe kleur toevoegen. Zoiets hoef je voor Djamilla geen tweede keer te zeggen!

Aflevering 19

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 23-01-21

In Heerhugowaard wonen Hans en Ilona in hun nog vrij nieuwe huis. Ondanks dat hun interieur er al goed uit zag, gaat Djamilla er nog meer sfeer in brengen. Het thema is Urban Jungle en daarbij horen natuurlijk veel planten. Daarnaast plaatst Djamilla een aantal houten tafels met robuuste, antieke bladen wat perfect bij dit thema past.

Aflevering 18

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 16-01-21

In Alphen aan de Rijn woont Christel in haar nieuwe huis. Ze is al erg tevreden met haar interieur, maar toch is het naar haar mening nog niet gezellig genoeg. Ze heeft zoveel mogelijk kleur toegevoegd, maar krijgt de paar grijstinten die nog aanwezig zijn niet weggewerkt. Djamilla weet hier wel raad mee! Ze borduurt voort op Christels zelfgekozen kleurenpalet en bestelt een nieuwe bank die daar perfect bij past. Daarnaast voegt ze nog diverse decoratie items en planten toe.

Aflevering 17

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 09-01-21

Mariëlle en Christian wonen sinds een jaar in Huizen. Toen ze verhuisden, hadden ze nog geen nieuwe meubels gekocht. De huidige bank past helemaal niet in een landelijk interieur en de woonkamer is nog geen geheel. Djamilla mag te werk gaan met een blank canvas!

Aflevering 16

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 19-12-20

Deze week is het tijd voor de kerstspecial! Het team van de Grote Tuinverbouwing gaat naar Garderen om prachtige zandsculpturen te bekijken die daar worden tentoongesteld. De werknemers, velen van hen met een beperking, staan elke dag met het volste enthousiasme weer voor het publiek klaar. Helaas verliep afgelopen jaar anders dan we hadden gehoopt. Daarom wordt het kerstdiner extra speciaal dit jaar. Djamilla en Rob toveren de zaal om tot een sprookje!

Aflevering 15

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 12-12-20

Deze week gaan het team van de Grote Tuinverbouwing op bezoek bij Linda en Harry. De woonkamer staat vol met verschillende houten meubels. ‘Eenheid creëren’ is de doelstelling waarmee Djamilla aan de slag gaat!

Aflevering 14

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 05-12-20

John en Ellen wonen samen met hun kinderen in het Noord-Hollandse Limmen. Ze hebben binnen al veel verbouwd, maar zijn nog niet klaar. Het interieur is nog geen geheel en daar gaat Djamilla verandering in brengen. Om eenheid te creëren schildert ze de keuken en kiest ze verschillende nieuwe meubels uit die goed bij elkaar passen.

Aflevering 13

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 28-11-20

Het is alweer een tijd geleden dat Wim en Manja hun huis in Amsterdam verlieten voor het rustigere Hoofddorp. Maar ze vinden hun woonkamer nog wat kil en ongezellig aanvoelen. Ook vinden ze de kleur blauw die nu nog veel terugkomt, niet meer zo mooi.

Aflevering 12

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 21-11-20

Rik en Patricia missen binnen de sfeer. Ze hebben veel verschillende hoekjes en weten niet goed hoe ze de grote ruimte gezellig kunnen aankleden. Djamilla heeft een weer prachtige meubels uitgezocht en richt de woonkamer opnieuw in. De bank wordt anders neergezet, waardoor een groter deel van de ruimte wordt gevuld.

Aflevering 11

SBS6 de Grote Tuinverbouwing 14-11-20

Deze week gaat Djamilla van de Grote Tuinverbouwing aan de slag met de woonkamer van Arno en Brenda. De woonkamer is niet gezellig, terwijl ze dat juist zo belangrijk vinden! Djamilla zorgt voor een grote verandering met nieuwe meubels in de zithoek.

Bekijk meer make-overs

UrbanSofa bij de Grote Tuinverbouwing

Iedere zaterdag om 17:00 en zondag om 9:30 op SBS6

Kijk jij iedere zaterdag om 17:00 de woning make-overs van de Grote Tuinverbouwing bij SBS6? Styliste Djamilla weet elke huiskamer in iets prachtigst om te toveren. Iedere week selecteert ze de mooiste UrbanSofa meubels om te gebruiken in het nieuwe interieur van de bewoners.

Comfortabele banken, stoere tafels, prachtige eetkamerfauteuils; alles komt voorbij. Bij UrbanSofa kan elk meubelstuk helemaal naar wens worden aangepast. Daarom vindt styliste Djamilla van de Grote Tuinverbouwing altijd de perfecte meubelstukken die bij de bewoners en hun huis passen. Op deze pagina kun je alle afleveringen terugvinden met een compilatie van de make-overs. Vind alle Grote Tuinverbouwing gebruikte meubels met bijbehorende informatie, zoals de opstelling, stof etc.

Net als bij Rob’s Grote Tuinverbouwing, staat bij UrbanSofa duurzaamheid hoog in het vaandel. Aandacht voor mens en milieu vinden wij belangrijk. Door kostbare schakels uit het proces weg te laten, besparen we niet alleen op veel kosten, maar werken we ook nog eens een stuk duurzamer. Zo doen wij bijvoorbeeld niet aan opslag en overslag, maar brengen we jouw nieuwe zitmeubel met de nieuwste vrachtwagens rechtstreeks van onze fabriek naar jouw verkooppunt. Naast dat dit een duurzame manier is van werken, kunnen we hierdoor jouw meubels ook tegen de scherpste prijs aanbieden.

Zoek een verkooppunt

Wil je de UrbanSofa meubels met eigen oog bekijken?
Dat kan bij een UrbanSofa verkooppunt.
Met verkooppunten door het hele land, is er altijd een bij jou in de buurt!

0
    Winkelwagen
    Je winkelwagen is momenteel leeg.Terug naar winkel