SBS6 De Grote Tuinverbouwing


Iedere week een nieuwe make-over!

Bekijk iedere zaterdag om 17:00 en zondag om 9:30 de huiskamer make-overs van de Grote Tuinverbouwing bij SBS6. Iedere aflevering wordt er gebruik gemaakt van prachtige UrbanSofa meubels die styliste Djamilla kiest voor het nieuwe interieur. Alle UrbanSofa zitmeubelen zijn helemaal naar wens te personaliseren. Hierdoor kan Djamilla altijd de perfecte meubels vinden die bij het interieur en de bewoners passen. Zitmeubelen zijn verkrijgbaar in talloze opstellingen, meer dan 200 stoffen en verschillende opties. Op zoek naar een mooie tafel? Onze tafels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en bij het merendeel kun je zelf het onderstel kiezen!

  Europese kwaliteit

  Rechtstreeks van de fabriek geleverd

  Scherpste prijs

  Duurzame productie

  Persoonlijk naar jouw wens gemaakt

  3 jaar fabrieksgarantie

Aflevering 24


SBS6 de Grote Tuinverbouwing 27-02-21

Na twaalf jaar kan het interieur van Leuren en Ivo wel een opknapbeurt gebruiken. Ze missen kleur en sfeer in huis. Ook is de indeling van de woonkamer niet meer zo naar hun zin. Styliste Djamilla weet met de juiste kleuren en meubels het interieur een totaal andere uitstraling te geven.

Bekijk de gebruikte producten

Aflevering 23


SBS6 de Grote Tuinverbouwing 20-02-21

Simone en Arnold zijn al erg tevreden met hun interieur, maar missen toch wat sfeer, warmte en een finishing touch. Ze willen graag dat de Italiaanse sfeer in hun woonkamer terugkomt. Djamilla weet daar wel raad mee en weet de juiste sfeer te creëren.

Bekijk de gebruikte producten

Aflevering 22


SBS6 de Grote Tuinverbouwing 13-02-21

Lee-Anne is elf jaar geleden geëmigreerd uit Schotland voor haar grote liefde Tjeerd. Samen hebben zij twee dochters Elles en Amber. Nog niet zo lang geleden hebben Tjeerd en Lee-Anne de woonkamer onder handen genomen. De woonkamer heeft een industriële uitstraling gemixt met retro. Het is aan styliste Djamilla de taak om de puntjes op de i te zetten.

Bekijk de gebruikte producten

Aflevering 21


SBS6 de Grote Tuinverbouwing 06-02-21

Het interieur van Karin en Freek is echt aan een make-over toe en Djamilla mag hier mee aan de slag. Ze kiest voor een luxe uitstraling door te werken met goudtinten en velvetstoffen. Djamilla is helemaal in de stemming om een droominrichting te maken voor Karin en Frank!

Bekijk de gebruikte producten

Aflevering 20


SBS6 de Grote Tuinverbouwing 30-01-21

Het interieur van Frank en Sylvia straalt landelijkheid uit, met als sleutelwoord: ‘sfeerhoekjes’! In die sfeerhoekjes staan fijne spulletjes van Sylvia. Er staan inmiddels echter zoveel spulletjes, dat het onoverzichtelijk is geworden. Daarom mag Djamilla vooral rust creëren en zelfs een nieuwe kleur toevoegen. Zoiets hoef je voor Djamilla geen tweede keer te zeggen!

Bekijk de gebruikte producten

Aflevering 19


SBS6 de Grote Tuinverbouwing 23-01-21

In Heerhugowaard wonen Hans en Ilona in hun nog vrij nieuwe huis. Ondanks dat hun interieur er al goed uit zag, gaat Djamilla er nog meer sfeer in brengen. Het thema is Urban Jungle en daarbij horen natuurlijk veel planten. Daarnaast plaatst Djamilla een aantal houten tafels met robuuste, antieke bladen wat perfect bij dit thema past.

c

Aflevering 18


SBS6 de Grote Tuinverbouwing 16-01-21

In Alphen aan de Rijn woont Christel in haar nieuwe huis. Ze is al erg tevreden met haar interieur, maar toch is het naar haar mening nog niet gezellig genoeg. Ze heeft zoveel mogelijk kleur toegevoegd, maar krijgt de paar grijstinten die nog aanwezig zijn niet weggewerkt. Djamilla weet hier wel raad mee! Ze borduurt voort op Christels zelfgekozen kleurenpalet en bestelt een nieuwe bank die daar perfect bij past. Daarnaast voegt ze nog diverse decoratie items en planten toe.

Bekijk de gebruikte producten

Aflevering 17


SBS6 de Grote Tuinverbouwing 09-01-21

Mariëlle en Christian wonen sinds een jaar in Huizen. Toen ze verhuisden, hadden ze nog geen nieuwe meubels gekocht. De huidige bank past helemaal niet in een landelijk interieur en de woonkamer is nog geen geheel. Djamilla mag te werk gaan met een blank canvas!

Bekijk de gebruikte producten

Aflevering 16


SBS6 de Grote Tuinverbouwing 19-12-20

Deze week is het tijd voor de kerstspecial! Het team van de Grote Tuinverbouwing gaat naar Garderen om prachtige zandsculpturen te bekijken die daar worden tentoongesteld. De werknemers, velen van hen met een beperking, staan elke dag met het volste enthousiasme weer voor het publiek klaar. Helaas verliep afgelopen jaar anders dan we hadden gehoopt. Daarom wordt het kerstdiner extra speciaal dit jaar. Djamilla en Rob toveren de zaal om tot een sprookje!

Bekijk de gebruikte producten

Aflevering 15


SBS6 de Grote Tuinverbouwing 12-12-20

Deze week gaan het team van de Grote Tuinverbouwing op bezoek bij Linda en Harry. De woonkamer staat vol met verschillende houten meubels. ‘Eenheid creëren’ is de doelstelling waarmee Djamilla aan de slag gaat!

Bekijk de gebruikte meubels

Aflevering 14


SBS6 de Grote Tuinverbouwing 05-12-20

John en Ellen wonen samen met hun kinderen in het Noord-Hollandse Limmen. Ze hebben binnen al veel verbouwd, maar zijn nog niet klaar. Het interieur is nog geen geheel en daar gaat Djamilla verandering in brengen. Om eenheid te creëren schildert ze de keuken en kiest ze verschillende nieuwe meubels uit die goed bij elkaar passen.

Bekijk de gebruikte meubels

Aflevering 13


SBS6 de Grote Tuinverbouwing 28-11-20

Het is alweer een tijd geleden dat Wim en Manja hun huis in Amsterdam verlieten voor het rustigere Hoofddorp. Maar ze vinden hun woonkamer nog wat kil en ongezellig aanvoelen. Ook vinden ze de kleur blauw die nu nog veel terugkomt, niet meer zo mooi.

Bekijk de gebruikte meubels

Aflevering 12


SBS6 de Grote Tuinverbouwing 21-11-20

Rik en Patricia missen binnen de sfeer. Ze hebben veel verschillende hoekjes en weten niet goed hoe ze de grote ruimte gezellig kunnen aankleden. Djamilla heeft een weer prachtige meubels uitgezocht en richt de woonkamer opnieuw in. De bank wordt anders neergezet, waardoor een groter deel van de ruimte wordt gevuld.

Bekijk de gebruikte meubels

Aflevering 11


SBS6 de Grote Tuinverbouwing 14-11-20

Deze week gaat Djamilla van de Grote Tuinverbouwing aan de slag met de woonkamer van Arno en Brenda. De woonkamer is niet gezellig, terwijl ze dat juist zo belangrijk vinden! Djamilla zorgt voor een grote verandering met nieuwe meubels in de zithoek.

Bekijk de gebruikte meubels

Aflevering 10


SBS6 de Grote Tuinverbouwing 07-11-20

De dochter van Jeanette vond dat het tijd was voor verandering, dus gaf ze haar moeder als verassing op voor de Grote Tuinverbouwing. Hoewel Jeanette best tevreden is met haar inrichting, gaat Djamilla de kleine ruimte een stuk lichter maken. Er komt een heerlijke relaxsofa en een prachtige nieuwe eethoek.

Bekijk de gebruikte meubels

Aflevering 9


SBS6 de Grote Tuinverbouwing 31-10-20

Pieter en Toon zijn jaren op zoek geweest naar hun droomhuis en dat heeft hen naar Pernis gebracht. Ze zijn al vol goede moed begonnen met opknappen, maar het schiet nog niet zo op. Hoog tijd om het team van de Grote Tuinverbouwing in te schakelen! Waar Ivo buiten veel rekening houdt met de wensen van Pieter, probeert Djamilla binnen zo veel mogelijk rekening te houden met Toon.

Bekijk de gebruikte producten

Aflevering 8


SBS6 de Grote Tuinverbouwing 24-10-20

Sandra en Matthew zijn heel blij met hun nieuwe huis aan het water. De tuin moet alleen nog helemaal worden aangelegd en de woonkamer is nog nagenoeg leeg. Djamilla is aan de slag gegaan met de woonkamer die warm en gezellig moet worden, want het klinkt er zelfs nog hol.

Bekijk de gebruikte producten

Aflevering 7


SBS6 de Grote Tuinverbouwing 17-10-20

Jikke en Stefanie zijn lang bezig geweest met het opknappen van hun interieur, maar ze missen de sfeer. Daarom gaat Djamilla daar verandering in brengen. Ze vinden het best spannend om Djamilla haar gang te laten gaan, want ze willen niet dat het te druk en kleurrijk wordt. Gelukkig weet Djamilla de juiste meubels te kiezen om precies de juiste sfeer te creëren.

Bekijk de gebruikte meubels

Aflevering 6


SBS6 de Grote Tuinverbouwing 10-10-20

Vandaag gaan Ivo, Djamilla en Jeremy van de Grote Tuinverbouwing naar Hilversum om daar de tuin en woonkamer van Kelly aan te pakken. Hoewel Kelly haar woonkamer al prachtig verbouwd heeft, kunnen de puntjes nog op de i worden gezet.

Bekijk de gebruikte meubels

Aflevering 5


SBS6 de Grote Tuinverbouwing 03-10-20

In aflevering 5 van SBS6 de Grote Tuinverbouwing wordt de woonkamer van Thandy en Mariella onder handen genomen. Ze houden van de Ibizastijl met houttinten. Het is een prachtig, fris en modern interieur geworden mede dankzij de meubels die styliste Djamilla heeft uitgekozen.

Bekijk de gebruikte meubels

Aflevering 4


SBS6 de Grote Tuinverbouwing 26-09-20

Deze week zijn Ivo, Jeremy en Djamilla naar Alphen aan den Rijn geweest om de tuin en woonkamer van Henk en Edith te verbouwen. Ze houden van meerdere stijlen, onder andere de landelijke stijl en de Ibizastijl. Styliste Djamilla heeft daarom verschillende meubelstukken uitgekozen die hier goed bij passen.

Bekijk de gebruikte meubels

Aflevering 3


SBS6 de Grote Tuinverbouwing 19-09-20

Glenn en Marissa hebben hun eerste nieuwbouwhuis gekocht. Ze zijn al druk bezig geweest met hun interieur, maar het is nog niet helemaal af. Daarom is styliste Djamilla voor hen aan de slag gegaan en heeft ze het interieur knusser gemaakt met een aantal prachtige, nieuwe meubels.

Bekijkt de gebruikte meubels

Aflevering 2


SBS6 de Grote Tuinverbouwing 12-09-20

Deze week vindt de Grote Tuinverbouwing plaats in Rotterdam. Hier krijgt de woonkamer van Mark en Sieta een flinke make-over. Styliste Djamilla heeft een prachtige, comfortabele bank en stoere tafels voor ze uitgekozen.

Bekijkt de gebruikte meubels

Aflevering 1


SBS6 de Grote Tuinverbouwing 05-09-20

In deze aflevering van de Grote Tuinverbouwing wordt de woonkamer van Sanne en Leroy onder handen genomen. Styliste Djamilla heeft gekozen voor natuurlijke, houten tafels die passen bij dit interieur.

Bekijk de gebruikte meubels

Zoek een verkooppunt

Wil je de UrbanSofa meubels met eigen oog bekijken?
Dat kan bij een UrbanSofa verkooppunt.
Met verkooppunten door het hele land, is er altijd een bij jou in de buurt!

Zoek een verkooppunt

UrbanSofa bij de Grote Tuinverbouwing

Iedere zaterdag om 17:00 en zondag om 9:30 op SBS6


Kijk jij iedere zaterdag om 17:00 de woning make-overs van de Grote Tuinverbouwing bij SBS6? Styliste Djamilla weet elke huiskamer in iets prachtigst om te toveren. Iedere week selecteert ze de mooiste UrbanSofa meubels om te gebruiken in het nieuwe interieur van de bewoners.

Comfortabele banken, stoere tafels, prachtige eetkamerfauteuils; alles komt voorbij. Bij UrbanSofa kan elk meubelstuk helemaal naar wens worden aangepast. Daarom vindt styliste Djamilla van de Grote Tuinverbouwing altijd de perfecte meubelstukken die bij de bewoners en hun huis passen. Op deze pagina kun je alle afleveringen terugvinden met een compilatie van de make-overs. Vind alle Grote Tuinverbouwing gebruikte meubels met bijbehorende informatie, zoals de opstelling, stof etc.

Net als bij Rob’s Grote Tuinverbouwing, staat bij UrbanSofa duurzaamheid hoog in het vaandel. Aandacht voor mens en milieu vinden wij belangrijk. Door kostbare schakels uit het proces weg te laten, besparen we niet alleen op veel kosten, maar werken we ook nog eens een stuk duurzamer. Zo doen wij bijvoorbeeld niet aan opslag en overslag, maar brengen we jouw nieuwe zitmeubel met de nieuwste vrachtwagens rechtstreeks van onze fabriek naar jouw verkooppunt. Naast dat dit een duurzame manier is van werken, kunnen we hierdoor jouw meubels ook tegen de scherpste prijs aanbieden.

UrbanSofa Collectie