Toulouse no arms Eetkamerfauteuil

Absoluut topdesign uit de Country&Lifestyle collectie. Een lifestyle icoon die al vele harten heeft veroverd, nu ook zonder armleuningen.

Vanaf:

€ 469,-   € 259,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe bankstel, fauteuil of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 160 meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod slaag je voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vind er altijd een bij jouw in de buurt.

Toulouse no arms Eetkamerfauteuil

Absoluut topdesign uit de Country&Lifestyle collectie.

Een lifestyle icoon die al vele harten heeft veroverd, nu ook zonder armleuningen.

Het diepe capiton op de Toulouse wordt op ambachtelijke wijze met de hand vervaardigd. Verkrijgbaar met diverse handgrepen op de rugleuning.

Naast zijn prachtige uitstraling is de Toulouse een heerlijke eetkamerfauteuil om uren in na te tafelen. Ook geschikt voor een extra zitplaats bij de zithoek.

De Toulouse no arms Eetkamerfauteuil wordt uitsluitend gemaakt uit de beste materialen. Een kwaliteitsfauteuil uit het hogere prijssegment, nu voor een zeer scherpe prijs.

Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle afmetingen, prijzen en opties.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice