Schrameijer Meubelen
Molenstraat 32
7651 AW, Tubbergen, Overijssel
Routebeschrijving

Schrameijer Wonen & Slapen

Stap binnen bij Schrameijer Wonen aan de Molenstraat in Tubbergen en proef meteen de gezellige, huiselijke sfeer in de winkel. Neus lekker rond tussen de meubelen, maak kennis met verschillende stijlen en laat je inspireren door een van onze ervaren interieuradviseurs onder het genot van een kop koffie aan de koffietafel.

Gratis interieuradvies
Al ruim 42 jaar doen wij ons uiterste best om met een rugzak vol ervaring en passie u een passend interieuradvies te geven, want iedereen wil graag een huis waarin je je thuis voelt. Voor interieuradvies komen we bij u langs om u te helpen op het gebied van styling en inrichting. Uiteraard kunt u ook een plattegrond van uw woning meenemen naar onze showroom, zodat we ter plekke kunnen bepalen welke meubelstukken passen in uw huis.

Maatwerk meubelen
Naast UrbanSofa is Schrameijer al sinds jaar en dag dealer van gerenommeerde Nederlandse fabrikanten van banken en fauteuils. Daarnaast leveren wij in samenwerking met onze meubelmakers en smid ambachtelijk maatwerk. Zo kunnen wij ieder gewenst meubelstuk, zelfs naar eigen ontwerp, op maat laten maken. Op deze manier bieden wij voor elk wat wils: meubelen volgens de laatste trends en geheel naar eigen smaak. Jong en oud kan bij ons terecht voor meubelen voor een volledig nieuw interieur of passend bij reeds aanwezige meubelstukken.

Openingstijden

 

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10:00 – 17:30
Donderdag: 10:00 – 21:00
Vrijdag: 10:00 – 17:30
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: 12:00 – 17:00