Voorzetkussen FP2

Het voorzetkussen FP2 is een sierlijk decoratiekussen, maar ook erg handig voor het aannemen van een actievere zithouding.

€ 49,95   € 39,95

Stofcollectie

Jouw nieuwe bankstel, fauteuil of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod slaag je voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vind er altijd een bij jouw in de buurt.

Voorzetkussen FP2

Het voorzetkussen FP2 is een sierlijk decoratiekussen, maar ook erg handig voor het aannemen van een actievere zithouding. Door het voorzetkussen in de rug te plaatsen maak je de zitting van de bank minder diep en zit je automatisch meer rechtop.

Aan de bovenkant van het voorzetkussen FP2 is het kussen afgewerkt zonder band, waardoor deze sierlijk in een vloeiende beweging naar achteren wegloopt.

Bekijk de productfolder voor een compleet overzicht van alle typen decoratiekussens, afmetingen, prijzen en opties.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice