Taupe bank


Ben je net verhuisd en heb je nieuwe meubels nodig of wil je gewoon graag iets anders? Bij UrbanSofa beschikken we over een grote collectie: van zitmeubelen en tafels tot aan decoratie en onderhoudsproducten. Je kan dus in één klap je hele woonkamer aanpakken. En weet je wat het fijne is aan de producten bij UrbanSofa? Ze zijn tot 50% voordeliger. Maar daarover zo meer. Lees snel verder en bekijk onze producten.

Een taupe bank

Een taupe bank is een mooie kleur en past vaak overal bij. De kleur is neutraal en kan dus gecombineerd worden met verschillende andere kleuren of meubels. Wat dacht je van de Bella Fauteuil of Venetia Fauteuil? Een taupe bank zorgt vaak voor een landelijke of moderne uitstraling. Bij UrbanSofa kan je de bank helemaal personaliseren, zodat het eigenlijk in elke interieurstijl past. Er is namelijk de mogelijkheid om jouw bank samen te stellen door de keuze uit verschillende soorten stoffen en leder. Hier kunnen we je uiteraard mee helpen.

Bekijk onze verkooppunten

Onderhoud van een taupe bank

Een taupe bank moet natuurlijk wel onderhouden worden. Ondanks dat je voorzichtig moet zijn met eten en drinken op een bank, kan het altijd voorkomen dat er een klein ongelukje gebeurd. Hier hebben wij ook nog onderhoudsproducten voor. Door het gebruik van de UrbanSofa PROclean en UrbanSofa Outdoor Textile Protector kan je jouw bank goed onderhouden. De stof wordt de stof water- en vlekafstotend zodat de bank vele jaren meegaat.

Voordelige meubels

Je had nog wat van ons tegoed: waarom kan je bij UrbanSofa tot 50% voordeliger jouw meubels aanschaffen? Dit heeft te maken met het bezuinigen op het leveringsproces. De tussenschakels zijn er namelijk uitgehaald. Hierdoor worden de producten meteen geleverd vanuit de fabriek. De kosten van de tussenschakels vallen dus weg, waardoor het stukken goedkoper wordt. Niet voor ons maar voor jou. Ieder meubel is ook nog eens het product van echt vakmanschap. Dit klinkt als muziek in de oren, niet waar?

Welke soort taupe bank?

Heb je een L-bank in taupe uitgekozen of een hoekbank taupe? Voor beide geldt natuurlijk hetzelfde: je moet er zelf blij mee zijn. Wij weten zeker dat je een goede beslissing hebt gemaakt. Heb je toch nog vragen of wil je dat wij je twijfel wegnemen? Neem gerust contact op. Wij vinden het belangrijk om onze klanten goed te adviseren dus wij hebben specialisten in dienst die je goed kunnen adviseren. Toch liever de bank eerst bekijken? Check dan onze website voor de verschillende verkooppunten. We verwelkomen je graag in een van onze winkels.