Skip to content
Woodbury eettafel Brody eetkamerfauteuil test 3

Bruuts

Een eigen label voor onze tafelcollectie. Bruuts, Design By Nature. Je hebt ze vast al gezien. Eigenzinniger, vernieuwender en helemaal naar wens samen te stellen. Geproduceerd met aandacht voor mens en milieu. Gecertificeerd hout uit beheerde bossen. Stoer en massief. Duurzaam, volledig te recyclen en toch scherp geprijsd. Bij Bruuts stel je jouw nieuwe eettafel helemaal zelf samen. Welke afmeting, onderstel en afwerking je ook zoekt. Select de looks en wij regelen de rest. Dat is Bruuts!

Filter
Kies vorm blad
Kies materiaal blad
Kies onderstel

Bruuts Formule

✔            Persoonlijk voor jou
✔            Duurzaam
✔            Gecertificeerd hardhout
✔            Scherp geprijsd
✔            3 jaar fabrieksgarantie

Mix & Match jouw Bruuts

Jij weet als geen ander wat je zelf mooi vindt. Stel daarom zelf jouw unieke Bruuts eettafel samen. Met meer dan 350 mogelijkheden, diverse afmetingen, vormen, onderstellen en kleuren creëer jij jouw eigen eettafel in de Bruuts Tafel Configurator. Select de looks en wij regelen de rest!

Sfeervol Tafelen!

Van een gezellig gesprek tot een uitgebreid diner met de hele familie. Met een Bruuts tafel creëer je moeiteloos de perfecte setting voor jouw interieur. Het maakt niet uit welke woonstijl je mooi vindt, je vindt altijd de tafel die perfect bij jou past. Van een robuuste boomstamtafel en romantische kloostertafel tot stijlvol marmer of prachtig natuursteen, duurzame materialen komen telkens samen in prachtige designs.

Jouw Bruuts bewonderen

Keuze gemaakt? Dan wil je de mooie materialen natuurlijk ook wel even in het echt zien! Je vindt onze verkooppunten door geheel Nederland. Er is daarom altijd een Bruuts verkooppunt bij jou in de buurt. Kom vrijblijvend langs, onze experts staan voor je klaar om je van harte te ontvangen! Tot ziens bij Bruuts, Design by Nature.

Bruuts, een duurzame keuze

Een Bruuts eettafel is een product waar je trots op kunt zijn. Je hebt hem immers zelf samengesteld. Het is de eyecatcher van je interieur. Maar dat niet alleen, een Bruuts eettafel is ook nog eens geproduceerd met aandacht voor mens en milieu. Zo gebruiken we alleen natuurlijke en duurzame materialen als staal, marmer, natuursteen en gecertificeerd hardhout. Je persoonlijke eettafel, van Bruuts, voor jou.

Maak jouw eethoek compleet!

Bij een Bruuts eettafel horen natuurlijk ook tijdloze en comfortabele eetkamerstoelen. Met meer dan 200 trendy meubelstoffen en verschillende opties creëer jij een sfeervolle eethoek die helemaal bij jou past! Van stoer tot romantisch er is altijd een perfect match. Geniet van het ultieme comfort van jouw eigen UrbanSofa eetkamerstoelen!

Onderhoud Bruuts eettafels

Om zo lang mogelijk te genieten van je tafel is onderhoud van groot belang. Om je houten tafel te beschermen tegen warmte en condens gebruik je uiteraard altijd onderzetters. Ons advies luidt verder om je tafel te voorzien van een PRO Care bescherming. Deze bijna onzichtbare coating beschermt tegen vocht en vlekken. 

Bruuts Collectie

Met trots presenteren wij onze Bruuts tafel collectie. Uitgebreid dineren, lang natafelen, de eettafel is de plek waar je samenkomt. Van een gezellig gesprek aan tafel tot een uitgebreid diner met de hele familie. Met een tafel van Bruuts creëer je moeiteloos een heerlijke setting voor jouw interieur. Onze Bruuts collectie bestaat uit eigenzinnige modellen, stuk voor stuk gemaakt van duurzame materialen. Van een robuuste boomstam tot stijlvol marmer of stoer natuursteen. Elke eettafel uit de Bruuts collectie is uniek en beschikbaar in verschillende afmetingen en combinaties.

Bruuts Stonefield Recht tafelblad website
Bruuts Woodbury eettafel Wooden Block Leg Brody eetkamerfauteuil Versailles Umber website

Creëer je eigen Bruuts Eettafel

Ook jij verdient je eigen unieke eettafel. Jij weet immers als geen ander wat je zelf mooi vindt.  Bij Bruuts vind je altijd de eettafel die perfect bij jou past. Je stelt hem namelijk helemaal zelf samen.  Het is bij ons niet alleen mogelijk te kiezen uit verschillende tafels, ook het onderstel en de afwerking kies je zelf.  De opties en combinaties zijn eindeloos!  De eettafels van Bruuts zijn ook nog eens in allerlei afmetingen leverbaar. Dus ook jouw eigen unieke Bruuts eettafel zit er zeker bij! Ga direct aan de slag met de Bruuts Tafel Configurator en creëer jouw eigen unieke Bruuts eettafel.

Bruuts: Een duurzame keuze

Een Bruuts eettafel is een product waar je trots op kunt zijn. Je hebt hem helemaal zelf samengesteld. Maar Bruuts is nog veel meer. Jouw unieke eettafel is niet alleen mooi om te zien maar ook nog eens geproduceerd met aandacht voor mens en milieu. Hardhout uit duurzaam beheerde bossen bijvoorbeeld. Eerlijke materialen als staal, hout en steen. Volledig recyclebaar. Een Bruuts Bruuts eettafel staat voor pure ambacht. Er is er niet een gelijk. Daardoor ben jij straks de trotse bezitter van een uniek product. Van Bruuts, voor jou.

UrbanSofa duurzaam website

De Bruuts Formule

√  Persoonlijk voor jou gemaakt
√  Duurzaam product
√  Gecertificeerd hardhout
√  Scherp geprijsd
√  3 jaar fabrieksgarantie

Onderhoud Bruuts Eettafels

Om zo lang mogelijk te genieten van je tafel is onderhoud van groot belang. Om je tafel te beschermen tegen warmte en condens gebruik je uiteraard altijd onderzetters. Ons advies luidt verder om je tafel te voorzien van een PRO Care bescherming. Deze bijna onzichtbare coating beschermt tegen vocht en vlekken. Neem je tafel dagelijks af met een licht vochtige doek. Breng wekelijks met een doekje een nieuw laagje PRO Care aan. Gebruik alleen de echte PRO Care. PRO Care is door ons getest en veilig te gebruiken op je mooie nieuwe tafel.

UrbanSofa Onderhoudsproducten Pro Care Website
AdobeStock 279957470

Bruuts Verkooppunten

Gevonden wat je zocht? Dan wil je jouw gemaakte keuzes natuurlijk wel even in het echt bekijken!  Daarom hebben wij Bruuts verkooppunten in heel Nederland. Je vindt dus altijd een Bruuts verkooppunt bij jou in de buurt. Kijk op de Bruuts verkooppuntenpagina voor alle adressen.

Op een Bruuts eettafel krijg je maar liefst 3 jaar fabrieksgarantie. Registreer je aankoop daarom zo snel mogelijk. Registreren kost je slechts 3 minuten!