Leren Stoelen


Leren stoelen geven een stijlvolle uitstraling aan je interieur, maar bieden daarnaast ook comfort en praktisch gemak. Bij UrbanSofa stel je helemaal zelf jouw favoriete leren stoel samen!

Uitstraling

Stoelen zijn functionele sfeerbepalers in je woning. Naast dat leren stoelen praktisch zijn, geven ze een stoere, natuurlijke look aan je interieur. Met lederen stoelen kun je alle kanten op, ze zijn gemakkelijk te combineren. Kies voor stoelen met donker leder en combineer deze met robuuste, houten meubelen en een betonnen vloer voor een industrieel interieur. Of kies juist voor stoelen gestoffeerd in wit leder en combineer deze met lichte kleuren en een wollen vloerkleed.  Zo creëer je een strak, Scandinavisch interieur.

Hoge kwaliteit

Een voordeel van lederen stoelen is dat leer een erg hoog kwaliteit materiaal is. Het is duurzaam en kan goed tegen een stootje. Van nature is leder een sterk materiaal dat niet snel scheurt, verkleurt of vervaagt. De gebruikerssporen die een leren stoel over de jaren heen zal krijgen, maak de stoel over het algemeen alleen maar mooier. Leder rekt namelijk een beetje op tijdens het gebruik. Dit zorgt ervoor dat je leren stoelen een prachtig doorleefde en comfortabele look krijgen.

Gemakkelijk in onderhoud

Leren stoelen zijn ook erg gemakkelijk in onderhoud. Vooral in een gezin met huisdieren en/of kinderen is dat erg praktisch. Huismijten, luizen en haren van dieren hebben geen vat op leder. En wanneer er een vlek op je stoel zit, bijvoorbeeld door een glas drinken dat is omgevallen of een huisdier dat met vieze poten op de stoel heeft gezeten, dan is dit gemakkelijk schoon te maken. Een aantal keer vegen met een vochtige doek is al genoeg. Het enige waar je met leren stoelen voor moet oppassen zijn scherpe objecten. Diepe krassen krijg je namelijk bijna niet meer uit het leer wanneer deze er eenmaal in zitten.

Ruim assortiment

Bij UrbanSofa vind je een ruim assortiment aan leren stoelen. Van fauteuils tot eetkamerstoelen, we hebben het allemaal! Je kunt jouw stoel helemaal zelf samenstellen. Kies uit een van de 200 meubelstoffen, waarvan 16 ledersoorten. De lederstoffen worden vervaardigd met de mooiste, rundlederen splithuiden en voorzien van een hightech coating. Daarnaast kies je zelf de kleur van de pootjes. Zo creëer je een stoel die perfect past bij jouw interieur!

Bezoek een UrbanSofa verkooppunt

Wil je de leren stoelen van UrbanSofa met eigen ogen zien? Bekijk dan onze verkooppunten op onze website! Met verkooppunten door het hele land is er altijd een verkooppunt bij jou in de buurt! Meer weten? Neem dan contact met ons op.

vind een verkooppunt bij jou in de buurt

Waarom UrbanSofa?


Bij UrbanSofa worden jouw leren stoelen helemaal met de hand gemaakt. We leveren onze producten direct van de fabriek. Doordat ze rechtstreeks van de fabriek worden geleverd, worden tussenschakels uitgeschakeld en houden we de transportlijnen zo kort mogelijk. Hierdoor worden er ook kosten bespaard. Jouw leren stoelen zijn daarom wel tot 50% voordeliger. Daarnaast is alles bij UrbanSofa in eigen beheer. Van design tot productie, van plank tot bank, we doen het allemaal zelf.